Tar tåget söder ut och hoppas på värme
Hälsa & Livet

Dags att fly vardagen och ta mig söderut

Tråkigt vinterväder gör att man lätt ruttnar, så det är dags att fly vardagen och ta mig söderut! Eller ja kanske inte nu på direkten, men väldigt väldigt snart.

Det var egentligen inte länge sedan det var lite ledigt men just nu känner jag bara för att fly vardagen och Stockholm. Tur nog så har jag bokat mig en helt nere i Malmö (nästa helg). Jag har några små ärenden men ser mest fram emot att bara få vara.

Tåget går tidigt på lördagen mot Malmö. Har bokat rum på charmiga Best Wester Plus Noble House, mitt i smeten. Till min besvikelse insåg jag att Gilda inte har öppet på helger, annars hade jag hoppat in där för en ansiktsbehandling. Så vad får jag inte missa nära jag spenderar dagen / kvällen i Malmö? Blir det att promenera runt bland butiker i centrala Malmö och sätta mig på ett trevlig fik eller skall jag ta tåget ut till Emphoria?

Efter frukost på söndag tänkte jag ta tåget vidare till Köpenhamn och spendera dagen där innan jag tar flyget hem på kvällen. Jag älskar Köpenhamn, eller faktiskt områdena utanför Köpenhamn om jag skall vara ärlig. Jag är nog ingen storstadsmänniska utan gillar mer dom där mindre orterna. Så mina besök ner till Köpenhamn brukar oftast inte bli in till centrala delarna utan jag håller mig utanför. Det är där charmen och lugnet finns. Kan man säga att detta blir mina 24 timmar att fly från verkligheten och bara tänka på mig själv?

Ni som hängt med mig ett tag vet att jag brukar ta små weekend ibland bara för att komma bort. Fungerar det inte att åka till stugan så besöker jag gärna någon annan trevlig ort. Det är otroligt skönt att bara komma bort för några timmar. Vad gör ni för att fly vardagen och bara rå om er själva?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.