Dagens Önskeoutfit från H&M

| Kappa | Väska | Passfodral | Skor | Peplumtopp | Jeans | Mobilladdare

Resor innebär oftast planering och packning, en resväska med allt för mycket kläder och skor som du aldrig använder. Planering är nog A och O inför resan så du kan resa lätt och använda dina plagg flera gånger utan att känna att du just använt dom flera gånger. Packa lätt och känn dig nöjd!

April, Maj och Juni är tre månader jag verkligen ser fram emot. Det händer otroligt mycket under dessa månader som resor, event, födelsedagar och sommaren är på väg. Under april och maj har jag planerat in några resor och tittar därför lite extra efter plagg och prylar som kan få följa med mig. Under min första resa kommer jag tillbringa tid på både tåg, hotell och flyg en del så jag vill ha ett lätt bagage och där av plagg som funkar att använda i dom flesta lägen. Plaggen ovan skulle passa denna resa rätt bra utan att jag behöver packa speciellt mycket och fundera på vilken väder det skall bli.

Plaggen finner ni på H&M+. Om ni hittar dom ute i butik vågar jag inte svara på då fler och fler butiker valt att plocka bort just denna avdelning, men nätet är alltid bra att använda. Och jag måste faktiskt säga att H&M skärpt till sig otroligt med leveranstiderna. Förut kunde man få vänta upp mot 2 veckor innan leveransen kom, nu senast hade jag den inom 4 dagar.

 Jag fastnade direkt för kappan och väskan. En kappa har jag länge letat efter men inte riktigt hittat någon som passar min kroppsform, så nu håller vi tummarna för denna när den väl anländer i min brevlåda. Väskan har en otroligt härlig färg för mig som nästan ständigt endast går runt i svart. Kanske lite häftigt pris på den för att komma ifrån H&M  men läder kostar och just priset kanske gör att inte alla tonårstjejer går runt med den.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.