Skönhet & Mode

Dagens Naglar – Isadora

Isadora 248 Dark Temptation

Med hösten kommer så många nya läckra färger att pryda naglarna med. Isadora kommer snart ge oss 10 nya lack att frossa i.

Under nästa vecka släpper Isadora några av deras höst lack. Riktigt bäriga höstfärger som matchar modets färgkarta för säsongen. Först ut att testa för mig var Dark Temptation. Så läcker vinröd nyans som skiftar lite mellan rött, rosa och lila. Matcha med olika plagg och lacket går åt den nyans du vill för dagen.

Jag gillar verkligen den breda borsten och att lacket är väldigt lätt applicerbart. Två lager räcker gott och väl innan man tar ett lager Gel Top Coat. Se bara till att lacket är helt torrt innan du tar på top coat. Naglarna blir otroligt blanka och personligen tycker jag att naglarna blir starkare med detta på. Nu ska man ju inte gå runt och slå i naglarna överallt, men jag som inte är så himla smidig av mig behöver ett lack som tål en del repor och att bli kantstött.

Isadora 248 Dark Temptation-4

Lacket kommer som sagt att finnas i butik from vecka 38 och kostar 89:-/st. Även steg två “Top Coat” kostar 89:-. Köper ni ett lack och ett överlack så får ni ett armband i matchande ton.

GelNaiLac_AW15

Andra nyanser som kommer under vecka 38 är: 234 Marron Glacé, 235 Midnight, 243 Hot Chili, 244 Red Spell, 245 Berry Baroque, 246 Lovely Lilac, 247 Purple Passion, 249 Turtledove och 250 Liquorice.

Jag ser fram emot att testa flera av dessa lack under hösten och berättar självklart här om dom. Vilken tror du kommer bli din favorit bland alla nyanser?

//annica

Ps. Detta är en pressprodukt men åsikterna är till 100% våra egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Läs mer om detta under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.