Skönhet & Mode

Dagens Naglar från Isadora

Dagens naglar-1

Måndag och hösten visar sin sanna sida. I och med det behöver vi lite glitter och glamour i livet. Så dagens naglar får glittra lite extra i höstmörkret.

Isadora släppte nyligen Golden Edition där detta underbara Holographic Nails Jet Setter fanns med. Det var inget snack om saken, detta lack måste bli mitt och så vart det.

Dagens Naglar - Isadora

Jag har målat alla naglar med favoriten “Soft Skin” från Isadoras Velvet Matt kollektion, och sedan målat pek- och ringfinger med två lager “Jet Setter”. Tycker det blev en bra kombo som funkar både till vardags och fest.

Dagens Naglar - Isadora

Jag tyckte detta nagellack kunde fixa till min outfit för kvällen lite extra. Ikväll är jag nämligen på konferens med jobbet och tänkte fixa till mig lite. Alltid trevligare att äta middag när man känner sig lite finare. Med en svart outfit glittrar naglarna lite extra.

Jet Setter är ett holografiskt lack, inget täckande utan mer ett påbyggnadslack. Men några extra drag tycker jag det täcker rätt bra med glitter. Försök att vispa runt borsten i flaskan när du målar så får du med mycket glitter.

Dagens Naglar - Isadora

Har du inte hunnit testa Velvet matt serien tycker jag absolut att du skall göra det. Soft Skin är en stor favorit. Ett lätt skimmer på matt yta. Som jag skrivit tidigare, den funkar i alla lägen.

Dagens Naglar - Isadora

Höll ögonen öppna efter fler holografiska lack som Isadora släppte förra veckan. Jag har dock inte lyckats hitta några av dom än, men jag har tyvärr oturen att bo på en ort där butikerna är otroligt dåliga på att få upp nyheter på hyllorna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.