Skönhet & Mode

Dagens fynd under 100SEK – Glam of Sweden Nailpolish

Glam of Sweden Nailpolish

Budgetshopping är alltid skoj och jag har hittat bästa fyndet under 100SEK. Fyra nagellack från mig okända märket Glam of Sweden för endast 40SEK.

Detta budget märke hittade jag på Mejk i Lindesberg när jag var förbi en sväng för någon helg sedan. Glam of Sweden har en hel del andra produkter med ungefär samma pris nivå. Dock har jag inte testat några andra produkter än dessa fyra lack. Nästa gång jag åker förbi kommer det nog fyllas på med flera nyanser. Älskar flaskorna så innehållet kan egentligen vara skit, dom är snygga på hyllan.

Glam of Sweden Nailpolish 1Dessa lack luktar inte som vanligt nagellack utan är något parfymerade. Vet faktiskt inte vilken av dofterna jag föredrar. Den här är konstgjord på något sätt och sitter även kvar när lacket torkat på nageln. Själva lacket då, det är väldigt lätt att applicera men kräver 2-3 lager för att bli helt täckande. Jag tycker den känns lite plastig men lägger sig fint utan några spår från penseln. Då det torkar väldigt långsamt valde jag att måla ett lager med snabbtorkande topplack.

Måste säga att jag gillade slutresultatet för den lila (35). Färgen var pastellig men ändå med diskret pärlemo skimmer i. Den gröna ville tyvärr aldrig torka ordentligt så den får stå och vara snygg istället. Den rosa och svarta var inga speciella alls men kommer troligen att användas en del under sommaren. Svart går alltid hem hos mig.

Dessa produkter köpte jag som sagt inte för att det var nagellack utan för att jag gillade förpackningen, så dom kommer få pryda min samling och känna att dom var iallafall väldigt billiga.

//annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.