Dag 3 Pressveckan – SpoilerConcept

Dag 3 Pressveckan - SpoilerConcept

Pressveckan lider mot sitt slut och idag tar vi oss an Dag 3 Pressveckan – SpoilerConcept som är sista besöket för mig denna säsong.

Dag 3 Pressveckan – SpoilerConcept får avsluta min vecka bland alla PR agenturer. SpoilerConcept var även förra året min sista agentur att besöka. Lite ändring bland deras varumärken men jag hittade ändå en del trevliga nyheter.

Dag 3 Pressveckan - SpoilerConcept

Laponie har jag sedan en tid tillbaka testat via Glossybox och gillar den verkligen. Har tom fått min sambo att använda all all-around balm för sina torra partier i pannan. Men Laponie har fler produkter på hyllan som jag fick titta på. Fick även med mig ansiktsoljan hem för att prova och det ser jag fram emot. Recension kommer.

Dag 3 Pressveckan - SpoilerConcept

Vogt öppnade mina ögon för designerväskor. Jag är egentligen en sådan person som inte lägger speciellt mycket pengar per väska utan hellre flera, men efter ha sett dessa så började jag tänka om. Nu har jag inte riktigt råd att köpa mig någon av dessa två väskor, men drömma kan jag alltid göra. Den lila No.1921 Black Palladium och en No.1928 Black Palladium Hobo skulle bli drömmen på armen! Tycker det är extra kul att detta är ett Stockholmsmärke, ja eller att det är ett svenskt märke om ni förstår mig rätt.

Dag 3 Pressveckan - SpoilerConcept

Samsoe Samsoe hade ett par snygga sneakers som jag fastnade för. Antar att ni inte alls är speciellt förvånade. Kunde tyvärr inte hitta något pris på dom. Samsoe Samsoe säljs bla på Boozt och Zalando så jag antar att dom snart finns ute i handeln tillgänglig för alla.

Dag 3 Pressveckan - SpoilerConcept

Santosh visade upp så mysiga tröjor. Kanske inte riktigt det vi vill se just nu när vi längtar till värmen, men även på sommaren blir det kallt om natta. Dessa kashmirtröjor som var grå får gärna hitta hem till min garderob, dom såg så underbart sköna ut.

Dag 3 Pressveckan - SpoilerConcept

MaxJenny! visade upp riktigt coola jackor till vintern. Perfekta för mig som har korta armar men vill ha en stor jacka. Så fiffigt med denna design, varför har ingen gjort sådana tidigare? Nu är ju inte jag den som springer runt i speciellt färgglada plagg topp till tå. Men alltså hennes kläder är så coola! Titta in på shoppen så lovar jag att ni kommer hitta något riktigt coolt. Blev så otroligt glad när jag tittade igenom plaggen och började lite smått fundera på om jag inte skulle tänka lite utanför boxen och bära något lite mer färgglatt snart.

Jag känner mig väldigt nöjd med veckan och lämnar nu detta med en otrolig samling med nyheter både bland produkter och varumärken. Har ni hittat något bland pressveckans inlägg som ni vill veta mer om så säger ni bara till.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.