Dag 2 Pressveckan – Hanna Liska PR

Dag 2 Pressveckan - Hanna Liska PR

Vi drar i gång onsdagen med Dag 2 Pressveckan – Hanna Liska PR, pressveckan har endast börjat. Med presskontoret helt för mig själv han jag titta och klämma på två nya favoritvarumärken.

Det är dags för dag 2 av pressveckan och onsdagens första besök vart på Hanna Liska PR. Även denna gång var jag först på plats, vilket är otroligt skönt. Du får dom bästa möjligheterna till att fota det du är intresserad av och det finns nästan alltid någon på plats som tar hand om dig och berättar om alla produkter.

Även hos Hanna Liska PR var det många varumärken som jag inte hört talas om tidigare, men inget negativt med det. Älskar att hitta nya varumärken och produkter. Fokus för mig denna pressveckan har tydligen legat på sneakers, Beauty och väskor.

Dag 2 Pressveckan - Hanna Liska PR

Vi hittade Rieker som hade otroligt snygga skor. Självklart hittade jag ett par sneakers som jag blev lite kär i. Är ni förvånade? Svarta sneakers i olika strukturer är något jag verkar kunna fylla min skogarderob med. Svarta skor passar till allt! Riekers säljs på nätet och har en prisklass som ligger på medel skulle jag säga. Billigaste paret ligger på ca 399SEK.

Dag 2 Pressveckan - Hanna Liska PR

DD Sthlm hade otroligt vackra smycken som var precis i min stil. Stilrena, silver och handgjorda. Kommer garanterat försöka hitta mig något smycke där ifrån när plånboken ger okej. Thin circle of life och Infinity ring är två ringer jag verkligen vill klicka hem. För att vara handgjorda svenska smycket måste jag säga att dom inte alls är dyra. Kommer bli livsfarligt!

Dag 2 Pressveckan - Hanna Liska Pr

När vi pratar makeup så hittade jag väl placerat i ett ljus fönster lite nya produkter från Viva La Diva. Dom släpper nya ögonbrynspennor och en contour palett. Dessa produkter fick jag även med mig hem så ni kommer få se dom lite närmare i bloggen inom kort. Då jag hade lite problem att hitta en nyans som passade mina bryn fick jag med mig tre olika nyans och skall nu experimentera lite och se vad jag kan få fram. Kommer även skriva om några fler nyheter som kommer i maj då.

Dag 2 Pressveckan - Hanna Liska Pr

Isabella Idberg står för modet och där blev jag kär i hennes Lex Jacket. Svart men ändå något som bryter av, precis sånt som jag älskar. Och hur cool är inte kjolen! Dessa två plagg tillsammans skulle vara så snyggt. Det är precis sådana här kläder jag vill bära.

Dag 2 Pressveckan - Hanna Liska PR

Det bjöds på dryck och munkar under dagen, jag hoppade över munkarna då jag var där innan jag ens ätit någon frukost. Men jag kan inte säga att suget fanns där. Slutsatsen är att jag har som sagt hittat mig två nya varumärken som jag kommer hålla stenkoll på. DD Sthlm och Isabella Idberg vann mitt hjärta denna morgon!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.