Dag 2 Pressveckan - EKPR
Hälsa & Livsstil

Dag 2 Pressveckan – EKPR

Vi tar steget från skönhet en stund och tar oss vidare med Dag 2 Pressveckan – EKPR där vi möter inredning och mode. Och jag menar verkligen inredning från golv till tak.

Onsdagens andra besök vart på EK PR som inte fokuserar på skönhet i den skala som ni kanske är vana med. Utan detta besök för mig var att ta del och vidga mina vyer inom livsstil. Här hittade jag en hel del kända som okända varumärken för mig, både när det kommer till mode och inredning. Har alltid älskat inredning så detta besök fick min inredningsådra att forsa lite snabbare. Undrar om det inte är dags att inreda om lite hemma i huset nu när våren är på intåg, för visst är det härligt att byta ut alla mörka färger mot lite ljusa pasteller.

Som sagt, jag hittade några gobitar som jag tänkte visa er här idag. Tar bara upp några få för annars skulle detta inlägg bli allt för långt, finns så himla mycket snyggt nu till våren. Kommer säkert ja eller mycket troligt skriva separata inlägg om en del som jag såg under detta besök när jag fått smälta allt lite mer och kanske placerat in dom i mitt visuella hem.

Dag 2 Pressveckan - EKPR

Vi börjar faktiskt med en ryggsäck som jag vart sugen på. Oftast när jag är ute och springer så blir det en ryggsäck eftersom datorn, skrivbok, powerbank och en liten nöd necessär alltid får följa med och det kan bli för tungt med en handväska då. Denna ryggsäck kommer från Ceannis (899SEK), som för mig är ett nytt märke.

Dag 2 Pressveckan - EKPR

Något annat smart till köket är detta kryddmått. Jag avskyr dom där ringarna med 7 olika måttskålar på. Med denna som du justerar behöver du bara ha en produkt i lådan och hittar rätt mått på direkten. En sådan kommer hitta hem till mig snart hoppas jag. Denna kommer från Cook´n Bloom / Kitchen Art och kostar ca 169SEK.

Dag 2 Pressveckan - EKPR

Dessa två utomhusgrillar från Tranquilo Kitchen Equipment fastnade jag lite extra för. Dom är små men ändå väldigt praktiska. Skulle gärna vilja ha dessa både hemma och på landet. Den vänstra (Tranquilo Tao 38) som du kan använda som vanlig grill kostar ca 1799SEK och den till höger (Tranquilo Tao 27) som du kan köra både med galler och murika kostar 1499SEK. Jag gillar dom skarpt!

Dag 2 Pressveckan - EKPR

Hos EK PR hittar du verkligen inredning från golv till tak. Dom har fått till det så himla snyggt med alla olika varumärken att jag troligen skulle kunna fota ihjäl mig efter inspiration där. Det fanns så mycket härliga produkter som jag skulle vilja skriva om men får ta dom lite separat för att inte trötta ut er. Tar mig gärna en dag till där på kontoret för att gå runt och klämma på allt snyggt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.