Dag 1 Pressveckan - Presskontakterna
Skönhet & Mode

Dag 1 Pressveckan – Presskontakterna

Pressveckan är igång inför våren och sommarens alla nyheter. Det är en vecka eller iallafall dagarna tre som vi springer runt och snappar upp en massa trevliga nyheter. Dag 1 Pressveckan – Presskontakterna är först ut bland mina besök.

Först ut på pressveckan var Presskontakterna. Upp i ottan och ta mig iväg dit, solen visade sig på sin bästa sida även om allt gick fel med både makeup och hår. Pendeltågen gick utan någon som helst försening och jag började undra om min tur kanske vänt för dagen. Bland dom första stegade jag in hos Presskontakterna för att se alla dessa nyheter.

Dag 1 Pressveckan - Presskontakterna

Härliga Tina från Refectocil färgade och formade mina bryn. Självklart med en liten touch av lila. Nu är det inte så att dom skriker lila utan det är en skiftning i brynen bara. Dock tillräckligt svårt kanske att hitta någon brynprodukt att fylla ut dom med. Återstår att se. Refectocil är riktad till salongsbehandlingar och kan då självklart anpassas efter varje person. Som i mitt fall som ni ser på bilden ovan så användes ett flertal olika nyanser för att få fram min nyans. Inget du ger dig på hemma kanske. Deras produkter är helt veganska.

Dag 1 Pressveckan - Presskontakterna

Efter att mina bryn var klara så gick jag vidare till MAC Cosmetics som hade en station på plats. Här kunde vi få hjälp att fixa till basen och en lättare makeup. Jag hade egentligen sminkat mig en del innan jag lämnade hemmet, men då det försvann lite under tiden mina bryn skulle fixas så var det trevligt att få lite förbättring. Fick även lite tips och trix för min otroligt blanka näsa. Dom rekomendera en produkt som jag skulle kunna använda till detta och kommer få den hemskickad, kommer dock inte iväg vad den heter så återkommer med det. Fick även veta att det är på väg en kornblå mascara i travelsize, i butik inom kort. Nu blir min mor glad!

Sist ut bland stationer för mig blev Toni & Guy. Där tog vi till plattången och fixade till mitt frizziga hår. Det är absolut inte varje dag jag plattar mitt redan så platta hår, men det gjorde verkligen skillnad. Med mig hem för att se om den kan göra några underverk för mitt hår blev Radiating Tropical Oil och Wave Memorising Balm. Ser fram emot att testa båda produkterna.

Dag 1 Pressveckan - Presskontakterna

Babyliss fanns även på plats och pratade om deras nya IPL Homelight 300 G935E. En smärtfri och permanent hårborttagning för hemmabehandling. Jag har sedan tidigare använt mig av IPL apparat från annat märke så det är kul att se hur tekniken utvecklas. Har du använt IPL hemma?

Dag 1 Pressveckan - Presskontakterna

R+Co fanns också på plats och pratade hårstyling. Deras High Dive fanns pris i Daisy Beauty Expo i år, även den jurygrupp som jag satt med i. Jag fick med mig Sail, Soft Wave Spray som skall hjälpa mig att få volym i håret utan att se för stylat ut. Något nytt i min samling saltvatten sprayer.

På plats fanns även Olaplex, Glow id och Exuviance. Att jag missade både Olaplex och Glow Id gör mig faktiskt lite ledsen, men jag skall träffa Cecilia från GlowiD senare i maj och få en presentation av alla produkterna. Exuviance har jag precis fått hem en del produkter och skall snart starta en omgång med dom. Dom gjorde även behandling på plats, men då jag fick samma behandling under Daisy Beauty Expo så tyckte jag att andra som inte fått den möjligheten skulle få ta del av den istället för mig.

Jag han även klämma lite på alla andra nya produkter som Presskontakterna har på hyllan och kommer skriva lite om dessa lite längre fram. Dom har så himla många trevliga varumärken så skulle jag skriva om alla dessa produkter i detta inlägg skulle ni somna, om ni inte redan gjort det.

Är det något speciellt ni vill veta mer om kanske?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.