Dag 1 Pressveckan - Molino PR
Hälsa & Livsstil

Dag 1 Pressveckan – Molino PR

Första dagen på pressveckan är som sagt här och vi tar oss an besök nummer två, Dag 1 Pressveckan – Molino PR. Här har jag plockat fram gobitarna från besöket åt er. (Mina gobitar)

Efter Presskontakterna så tog jag mig iväg till Molino PR som för mig är en helt ny pr byrå. Jag fastnade för denna byrå då dom hade lite annorlunda märken mot dom andra pr byråerna som jag har kontakt med. Så trevligt bemötande när jag klev in. Det gör så mycket just en sådan här dag. Och självklart hittade jag en massa snyggt inom både mode och skönhet här. Har här plockat ihop lite av dom gobitar jag fastnade för under besöket. Men då det fanns väldigt mycket mer att titta på så bli inte förvånade om det dyker upp lite andra produkter och varumärken längre fram i bloggen.

Dag 1 Pressveckan - Molino PR

Från Culture hittade jag en otroligt snygg svart skinnjacka med runda nitar. Den får väldigt gärna hitta hem till mig snart. Kunde tyvärr inte hitta den på deras hemsida. Otroligt mjukt material och jag gillar att nitarna var rundade vilket gav ett snällare intryck. Jag har tittat på andra jackor ifrån Culture och kunde bara se att dom hade upp till storlek 42, något som är väldigt tråkigt. Hade den funnits i större storlekar och jag skulle köpa mig en skinnjacka så hade jag mycket troligt tummat på denna.

Dag 1 Pressveckan - Molino PR

För oss som älskar sneakers så är Human Scales ett märke att hålla ögonen på. Så många snygga sneakers som kommer nu till våren. Human Scales gjorde tidigare bara herrskor, men nu kan även vi kvinnor få pryda våra fötter med deras konstverk. Alla skor kostar 1500SEK, smart och enkelt. Kanske behöver jag fylla på med lite fler sneakers på min nya skovägg?

Dag 1 Pressveckan - Molino Pr

Hos Pulz Jeans hittade jag några helt underbara kavajer som jag vårt kär i och faktiskt ett par jeans. Älskar modellen på kavajen. Den svarta kommer jag försöka hålla ögonen på då jag tror denna skulle bli ett uppskattat plagg i min garderob. Har jag turen så kommer dessa i något större storlekar. Pulz Jeans har nämligen plagg som drar över dom “normala” storlekarna vilket är mycket uppskattat. Så titta in på detta danska varumärke och se om du hittar dig något trevligt. Jeans som faktiskt är deras grej fick mig att sukta efter ett par riktiga jeans igen. Har under en väldigt lång tid bara kört med jeggins och börjar sakna ett bar vanliga hederliga jeans. Efter ha sett dessa ovan så blev jag otroligt sugen och dom där skulle nog göra att jag kanske ser 1-2cm längre ut.

Dag 1 Pressveckan - Molino PR

Jag har ju pratat midjeväskor nu ett tag och hos RE:DESIGNED hittade jag faktiskt två stycken som jag är himla sugen på. (Fotot ovan är lånat från RE:DESIGNED´s hemsida) Hittade tyvärr inga priser på midjeväskorna. Köpte två midjeväskor som kom hem i måndags, men efter ha sett dessa så skickade jag faktiskt tillbaka dom jag köpt. Insåg att det fanns något bättre än dom billiga troligen i dåligt kvalitet som jag köpt. (fördelen med retur rätten)

Dag 1 Pressveckan - Molino PR

Ska vi prata lite skönhet så har vi Lexington som släpper en härligt frisk parfym i rosa nyanser, Eternal Summer och Lee Stafford som släpper en hel kollektion med choklad, Choco Locks. Eternal Summer från Lexington var väldigt blommig och lite söt i tonen, men inte för sliskig. Den doftade verkligen sommar och skulle gärna få sitta på min hud när solen tittar fram på allvar. Älskar du choklad så kommer du älska dessa produkter från Lee Stafford. Alltså vilken chokladdoft!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.