Då var den uppe igen..

Sett konstigt ut här på bloggen under några dagar? Jo jag vet, det har sett lika konstigt ut i min hjärna kan man säga. Fattade ingenting när jag får meddelande om att bloggen blivit suspenderad. 

Det bara hände, ett mail kom och jag fick veta att bloggen blivit suspenderad. Snacka om frågor som flög omkring i huvudet innan jag väl fick reda på varför. Det var inte jag som gjort något fel. *skrattar*

Bloggen hade nämligen råkat ut för det där som ca 100,000 andra även drabbats av. Vi har varit snälla nog och installerat WP GDPR Compliance plugin efter att det blivit lag på detta. Detta hade då något tagit tillvara på och hackat detta plugin. Eftersom jag verkar ha världens bästa webhotell så stängde dom ner min databas innan något han hända. Så det var därför ni inte kommit åt bloggen under några dagar.

Nu när det var löst så skulle jag se till att komma igång igen, men då kom lite andra problem. Inga som har med hackning eller virus att göra utan mer uppdateringar och liknade. Så under någon dag kommer bloggen se ut lite som en cirkus. Jag måste hitta mig ett nytt tema, installera lite nya plugins osv. Kanske är detta mitt tecken på att bygga om hela bloggen och börja på något helt nytt?

Update: Jag kommer köra en liten bloggpaus här under nästa vecka för att lägga all tid på att bygga upp en ny sida. Under tiden så hittar ni mig självklart på Instagram där jag kommer fortsätta publicera inlägg som om ingenting har hänt!

You Might Also Like

One Comment

 1. Jeanette

  Skönt att det löste sig så pass snabbt!
  Lycka till med att hitta ett nytt tema som faller dig i smaken.
  Absolut, jag tror på att detta är ett tecken på att du ska börja sätta igång på allvar med ‘ombyggnad’ till din nya inriktning =)
  Kramar
  Jeanette

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.