Crush on Grazette – Pressvisning

Crush on Grazette Wonder

Crush on Grazette
Bild lånad av Grazette.se

Det är godis för alla sinnen, dock kanske du inte skall smaka men du kan låtasas. Jag pratar om Grazette Crush, produkterna som verkligen luktar godis! Med en röd tråd genom dom fyra grupperna finns det något för alla.

I tisdags var jag iväg på en pressvisning av Grazettes serie Crush. Gillar verkligen när det kommer hem personliga inbjudningar med posten, ett sånt där snyggt handskrivet kuvert. Tyvärr något som börjar bli väldigt sällsynt då fler och fler skickar ut massmail istället. Men jag är glad för iallafall.

Pressvisningen hölls på Hotell Diplomat. Det var otroligt trevligt träffa Linda och Joakim igen. Denna gång fick jag även träffa på Jenny-Ann som är kemist på Grazette, henne skulle jag gärna sätta mig ner med och prata vidare om hårvård och dess utveckling. Innan visning så bjöds det på en härlig buffé av snittar och sötsaker, lite afternoon tea känsla över det hela. Ett glas bubbel till och denna tisdag blev hur bra som helst.

Crush on Grazette

Crush är en kollektion som redan finns sedan tidigare med en mängd olika produkter, kvällen var därför en nylansering med fyra nya serier. En godisbutik för ditt hår! Och jag lovar att du kan hitta något för alla här. Blanda hej vilt och låt dig inte bara hållas till en serie.

Linda och Jenny-Ann berättade om Crush, en viktoriansk glamour med en touch av nutid. Du skall känna känslan av att kliva in i olika sagoland. Jag tänkte inte skriva så mycket om produkterna i detta inlägg utan ta dom separat när jag testat dom, nu ville jag bara berätta om eventet, Grazette och produkterna i sin helhet.

Crush är som sagt indelad i fyra olika grupper och jag har  några produkter från varje som jag skall hårdtesta. Älskar dofterna redan nu så jag tror detta kan bli riktigt bra. Crush är utvecklad av Grazette of Swedens egna kemister.

Crush on Grazette

Klara färger som tydligt markerar vilken serie dom tillhör. Greppvänliga förpackningar och helt enkelt en färgklick i badrummet. Om vi tar doften så vet jag inte riktigt vad jag skall säga men det är rena godisaffären! Det finns en liten risk att jag kommer överkonsumera produkterna vid användning bara för att dom luktar så gott.

Crush Wonder – tillägnad dig som drömmer om ett underbart mjukt och silkeslent hår att förälska sig i. Glansgivande och mjukgörande. Den röda tråden följer med till produktens förpackning, blomman. En romantisk rosa serie. Glansgivande och mjukgörande hårvård.

Crush on Grazette Power
Bild lånad av Grazette.se

Crush Power – passar dig som längtar efter ett tjockt och fylligt hår fullt av självförtroende. Reparerande och stärkande. Som Grazette själva beskriver det, Bombastic! Dom lila produkterna är reparerande och stärkande.

Crush on Grazette Heaven
Bild lånad av Grazette.se

Crush Heaven – som ett elixir för dig som önskar ett lätt och fräscht hår redo för en nystart. Blått ger dig volymgivande och vitaliserande hårvård.

Crush on Grazette Illusion
Bild lånad av Grazette.se

Crush Illusion – inspirerar till kreativa experiment med en magisk stylingcocktail, en omformbar fibervax och en hårspray som håller sina löften. Dessa är bara några av skatterna i en mångsidig och lekfull serie. Som nyskapande stylingtrollspön!

Stylingen börjar redan när du väljer shampoo och balsam, så välj redan där vilken personlighet du vill få fram. Något jag verkligen gillar med dessa produkter är att redan efter 60 sekunder har hårmasken gett sin fulla kapacitet. Nu hinner alltså alla med att göra en hårinpackning!

Vilken serie är du mest intresserad av?

Skulle absolut inte ha något emot att någon av Grazette gänget satte en sax och lite färg i mitt hår. Kändes faktiskt lite pinsamt att gå på en pressvisning med mitt hår. Är inte alls nöjd med senaste färgningen och skulle mer än gärna klippa några centimeter. Är fortfarande inne på att göra något radikalt som att färg granny eller liknade bort från det tråkiga vanliga jag helt enkelt.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.