Skönhet & Mode

Colour Protecting Hair Oil från Ida Warg Beauty

Colour Protecting Hair Oil från Ida Warg Beauty, alltså dra mig baklänges! Det tog inte många sekunder innan jag vart kär och då visste jag inte ens hur produkten skulle fungera mot mitt hår. Men vi pratar om doften. Den mjuka doften av varma kryddor, vanilj och vita blommor. Helt magiskt! Här är det lätt att överapplicera då man bara vill ha mer av doften i håret. Tur nog försvinner inte doften så snabbt så det ligger fortfarande kvar en svag bris av den härliga doften under hela dagen och ger en lite extra happineess.

Om vi skall återgå till själva produkten som är en färgskyddande hårolja, berikad på avocado- och arganolja. Oljan ger glans och lyster samtidigt som den motverkar frissighet. Förutom doften så älskar jag att oljan inte dynger ner håret och det att se fett ut. Inte ens om du råkar överapplicera lite. *smile*

Den är helt vegansk som alla Ida Warg´s produkter, fri från sulfater och parabener. Flaskan må vara liten men den räcker länge skall du se. Den är väldigt dryg även om det känns som att man tar lite för mycket varje gång. Fördelen med en liten förpackning är att du kan ta med dig den överallt, tom i handbagaget när du skall ut och resa. Du behöver ju bara två produkter till håret när du skall ut och resa, borste och hårolja. *Bingo*

Nästa inköp blir givetvis resterande produkter i serien Colour protecting var min första tanke. Men det var bara tills jag insåg att det stod två flaskor i mannens badrum. Ja eller mannens badrum är det inte men det är det badrum jag använder minst vill säga. Där står det nu både schampo och balsam. Eller stod faktiskt, jag har nu ställt dom i det badrum jag använder. Hur kan jag ha missat att dessa flaskor med denna underbara doft stått i mitt hem??

Men jag tänkte även slå ett slag för en annan hårvårdsprodukt som släpps precis i dagarna. Repair Hair Serum, ett stärkande serum berikat med algextrakt för torrt och skadat hår. Reparerar och återuppbygger håret och ger ett långvarigt skydd samtidigt som det återställer hårets naturliga styrka och vitalitet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.