Skönhet & Mode

Color color… The Bridal collection 2015

Essie Wedding Collection 2015

Går du i giftastankar och inte riktigt vet vad du skall ha på naglarna? Kolla in årets Essie The Bridal collection. Varje år kommer Essie ut med en ny kollektion lagom till sommarens alla bröllop. Denna gång har dom valt att gå ifrån helt nude och satt lite färg på kollektionen.

Under min Köpenhamns resa köpte jag Essie Wedding Collection som är ett litet mini kit av “Bridal Collection” och i limited editon. I detta lilla mini kit finns det tre olika nyanser. Hubby for Dessert, Vanity Fairest och Brides no Grooms. Vanity Fairest ingår endast i detta kit och inte i Bridal collection. 3*5ml för ca 149DK.

Essie Wedding Collection 2015-1

Jag gillar verkligen storleken på dessa lack. Köper hellre mindre flaskor när jag köper nagellack.

Essie Hubby for dessert swatch

Hubby for Dessert – Lager ett torkar relativt fort men torktiden på lager två tar något längre. Avslutade med ett lager av Essie ready to go. Även om det inte är några starka färger så kan det räcka för att få till det där lilla extra. Men jag hade gärna sett lite mera pigment på denna.

Essie Vanity Fairest

Vanity Fairest – En svag svag rosa nyans med skimmer passar på allas naglar. Den här är mer som ett topplack enligt min mening då jag inte tycker att den ger någon speciell färg på naglarna utan mer skimmer endast. Självklart fungerar den alldeles utmärkt att ha som ensam lack om man endast vill ge naglarna en effekt. Ett säkert kort om man inte vill att naglarna skall ligga i fokus men ändå vara snyggt målade. Det var väldigt svårt att få till bilder när man såg skimmer så ni får väl lite på mig när jag säger att det är skimmer i flaskan. 🙂

Essie Brides no Grooms

Brides no Grooms – Här behövs det inte två lager egentligen. Denna nyans sticker ut lite mot dom andra två skira, här är det starkt pigment och dina naglar kommer garanterat sticka ut om du bär en vit brudklänning. Lite annorlunda, men sånt gillar vi. Även då det inte behövdes två lager så kunde jag inte hålla mig från att ta till det där andra lagret. Avslutade som vanligt med Essie Ready to go. Här tycker jag faktiskt att båda lagren torkade lika fort.

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.