Cicamed - Discovery Kit
Skönhet & Mode

Cicamed – Discovery Kit

Cicamed - Discovery Kit

När jag besökte Acardermia mässan förra året köpte jag ett discovery kit från Cicamed. Jag hade inte testat märket innan men var väldigt nyfiken på vad den kunde erbjuda mig. Så istället för att köpa mig stora full size produkter fastnade jag för ett erbjudande om ett discovery kit. Ett perfekt startkit i min smak.

Det är dags för mig att gå över till en ny hudvårdsrutin och denna gång står Cicamed på tur. Jag blir så glad när jag tittar på dessa små färgglada förpackningar. Och det är väl lite så man vill ha den när det kommer till en daglig rutin, det skall vara roligt och inte ett ont måste endast.

Cicamed - Discovery Kit

Make everyday a discovery day! Det ultimata kittet för att upptäcka några av våra favoritprodukter. Passar även utmärkt att ha med i necessären på resan! Kittet består av en rengöring, serum, dag/nattkräm och en uppstramande mask – allt som behövs för en optimal hudvårdsrutin.

Så vad innehåller detta lilla färgglada kit:

Cleanser antioxidant 25 ml – Cicamed cleanser antioxidant är en uppfriskande och löddrande rengöringsgel som effektivt avlägsnar orenheter och make-up utan att störa hudens naturliga balans.

24h cream balance 7,5 ml – Cicamed 24h cream balance är en återfuktande och lugnande ansiktskräm speciellt framtagen för känslig hud.

serum C antioxidant 7,5 ml – Cicamed serum C är ett återfuktande vitaminserum rikt på effektiva antioxidanter och fuktgivare.

collagen boost mask 7,5 ml – Djupverkande leave-on anti-aging mask med omedelbart uppstramande effekt. Masken ger omedelbara och långsiktiga resultat.

Cicamed - Discovery Kit

Det skall bli riktigt intressant att testa dessa fyra produkter. Förhoppningsvis får dom igång alla levande celler i ansiktet. Collagen boost mask skall bli lite extra skoj att testa på.

Jag köpte kitet på Acadermia mässan som sagt med det finns bla på Lyko, Cicamed.se, Skincity och Fina mig. Rek pris är 349SEK men Lyko har nu kampanj på 299SEK.

 Har du testat någon av dessa produkter?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.