CCS Swedish Formula Sanna Kallur Edition

CCS Swedish Formula Sanna Kallur Edition

CCS Swedish Formula Sanna Kallur Edition

CCS Healthcare gör ett samarbete med Sanna Kallur som får vår kropp att hoppa högt. En liten kollektion av fräscha dofter och återfuktande extrakt. Vi välkomnar CCS Swedish Formula Sanna Kallur Edition på bloggen idag.

För ett tag sedan berättade jag om mitt besök hos Fotcompaniet med CCS Healthcare, idag tänkte jag prata lite mer om ett nytt utskick från CCS som jag fick häromdagen. Det är en helt annan produktkategori. Nämligen CCS Swedish Formula Sanna Kallur Edition. Dessa två produkter är för kroppen så vi lämnar fötterna för denna gång.

CCS Healthcare har i samarbete med Sanna Kallur tagit fram en liten serie bestående av hudlotion och duschkräm. Dessa två produkter har en formula med mentol och gurkextrakt som verkar svalkande på huden och med en doft som skall fungera både på män och kvinnor.

– För mig som tränar så mycket är det oerhört viktigt med en mild kroppsrengöring som återfuktar ordentligt och en hudlotion som snabbt går in i huden. Att jag fått vara med och testa formulan och välja doften gör det här samarbetet extra roligt, säger Sanna Kallur.

CCS Swedish Formula Sanna Kallur Edition

Båda produkterna kommer i tuber som är lätta att använda, jag gillar att öppningen på tuben inte är centrerad vilket gör att det är lättare att få ut allt innehåll och det är mindre risk att den läcker om man glömmer att stänga till locket.

CCS Swedish Formula Sanna Kallur Edition

CCS Swedish Formula Sanna Edition Duschgel

Denna duschgel är väldigt mild och kan därför användas ofta utan att torka ut huden. Med en doft med inslag av melon, apelsin, äpple och näckros fungerar denna för hela familjen. Jag tycker den är väldigt fräsch och mild. Dock har jag gömt den för sambon då risken finns att han använder upp den för mig annars.
Rek pris: 59SEK / 200ml

CCS Swedish Formula Sanna Kallur Edition

CCS Swedish Formula Sanna Edition Hudlotion

Här har vi en hudlotion i samma doft som duschgelen, vilket jag tycker är ett stort plus. Det är alltid trevligt att kunna smörja in sig med samma dofter efter en dusch för att slippa en krock bland alla dofter. Den innehåller mentol och gurkextrakt som är svalkande för kroppen, sheaolja som är mjukgörande och karbamid som är återfuktande. En hudlotion som fungerar för dom flesta tror jag, även dom som är väldigt känsliga mot starka dofter. Jag som är otroligt torr under vissa perioder gillar denna. Den är som sagt väldigt mild och fräsch i doften, går in väldigt snabbt i huden och efterlämnar en återfuktad kropp utan en massa kladd.
Rek. pris 69SEK / 200ml

Jag gillar båda produkterna skarpt. Färgglada förpackningar som livar upp badrummet och som sagt fungerar till dom flesta oavett ålder och kön. Båda produkterna finns i butik from förra veckan

PR & Policy 2016

 

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.