CCS Healthcare och Fotcompaniet

CCS Healthcare och Fotcompaniet

Våren är på väg och alla vill säkert ha fina fötter. Hur bra tar du hand om dina fötter egentligen? Med ett besök hos Fotcompaniet med CCS Healthcare har jag fått lära mig några nyttiga tips för att mina fötter skall må bra i vår och sommar.

Med fjärilar i magen begav jag mig mot Fotcompaniet där CCS Healthcare anordnat en intim träffa med några bloggare. Varför fjärilar i magen? Jo av någon anledning så tycker jag inte om att visa mina fötter för andra. Vet jag med mig att jag skall behöva ta av mig skorna under dagen / kvällen när jag är barfota i dom så har jag alltid ett par strumpor med mig. Jag vet inte varför då dom inte är speciellt fula, eller ja det finns mycket värre fötter så det är inte utseendet som gör att jag lider. Går otroligt sällan med skor som har öppen tå eller häl synlig. Kanske måste ta och tänka om där.

CCS Healthcare och Fotcompaniet

Men åter till eventet. När jag anlände till Fotcompaniet välkomnades jag av Elizabeth och Marie. På plats fanns bla Kicki, Beauty by K och Kashaya som redan fått sina fötter fina. Efter en kort presentation och lite bubbel och en väldigt rolig fotgymnastik var det dags för mig och Sminkism att få våra fötter fina. Japp du läste rätt, vi hade fotgymnastik! PT-Fia guidade oss igenom några övningar som är väldigt lätta att utföra nästan överallt (bara du har koll på balansen). På CCS´s blogg kan du läsa om dessa övningar.

CCS Healthcare och Fotcompaniet

Vi fick presenterat för oss att deras fotvårdscreme är den ledande produkten inom fotvård (antalet sålda förpackningar). Samma produkt säljs även på Boots UK men i annan förpackning, även där är den ledande bland sålda fotvårdscremer.

CCS Healthcare och Fotcompaniet

Senia tog väl hand om mina fötter. Jag vart väldigt förvånad över när hon sa att jag hade fina fötter och då hade hon inte ens börjat trolla med dom. Kan varmt rekommendera fotvård även om du är kittlig. Det känns inte alls på samma sätt som om någon skulle kittla dig, jag kunde hålla mina fötter i styr utan att sparka till Senia och jag är kittlig under fötterna kan jag lova.

CCS Healthcare och Fotcompaniet

Det filades och masserades, otroligt skönt! Mina fötter ser ut som någon annans nu faktiskt. Nu skall jag minsann se till att fortsätta vårda dom så dom behåller denna friskhet. Tur att det inte syns på bilderna vilka håriga ben jag har. Av någon anledning var jag tvungen att be om ursäkt för dom när jag vek upp byxorna. Fast egentligen, varför? Anledningen till varför jag nu inte rakade benen inför denna kväll kommer jag berätta om några dagar. Det skall testas lite nya produkter som kräver att jag är långhårig vid uppstart nämligen.

Med oss hem från denna kväll fick lite arbetsprover som jag ser fram emot att testa. Några av produkterna kommer få följa med mig på resan imorgon. Det kommer kräva fotvård under resan kan jag tänka mig.

Tusen tack alla på CCS och Fotcompaniet för denna väldigt trevlig kväll!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.