CCS Earth – Oliva Lip Care & Shine

CCS Earth - Oliva Lipcare and Scrub

När temperaturen går runt 10 minus är det inte kul att gå ut. Jag personligen försöker hålla mig inne så mycket som möjligt, men ibland är det omöjligt. Min kropp mår inte bra av den extrema kylan.

Något som får ta den största smällen så fort temperaturen sjunker är läpparna. Vi glömmer läpparna så otroligt ofta och det slutar med snustorra och frasiga sådana.

Serien Oliva by CCS Earth har nu vidareutvecklat serien med två produkter för läpparna. Dessa två produkter innehåller som dom övriga produkterna i Oliva by CCS Earth, Fairtrade-märkta ingredienser.  har tagit fram en hjälpande duo. Två små tuber som är lätta att ta med överallt.

CCS Earth - Oliva Lipcare and Scrub

Oliva Lip Scrub är en mjukgörande kur för läpparna. Innehåller socker och Fairtrade-certifierad olivolja. Dessa två ingredienser skall mjukgöra och återfukta läpparna.

Det krävs otroligt lite för att skrubba läpparna. Tänk på det så du inte har hela munnen full med socker sedan. Dock tror jag inte att det skulle vara hela världen om du får i dig denna produkt, men kanske lite slöseri. Jag gillar när det river till ordentligt så jag tycker om sockerskrub, och framförallt så vet du vad partiklarna som skrubbar dina läppar innehåller och inte förstör miljön.  Pris: 89SEK / 30ml.

CCS Earth - Oliva Lipcare and Scrub

Oliva Lip Care & Shine kommer i en liten tub som är lätt att ta med sig överallt även när du inte bär runt på handväska. Fairtrade-certifierad olivolja och sheasmör gör att denna lilla tub känns lite mer smart och exklusiv, kan man säga så?

Tyvärr måste man ta i för kung och fosterland om man vill få ut någon produkt då den är otroligt seg. Tips är att värma den mellan händerna först så går det lite lättare. För lite arbete tycker jag allt den är värd. Läpparna känns otroligt lena och mjuka och jämfört med andra produkter jag använt så sitter denna kvar längre.

Jag kan inte se att den innehåller något vatten, vilket känns tryggt när man vill använda produkten utomhus nu i kylan. Med en liten liten klick kommer du långt och dina läppar kommer absolut må bättre under denna vinter. Pris: 69SEK / 10ml.

CCS Earth - Oliva Lipcare and Scrub

Produkterna kommer ute i butik i mitten av februari.

Tips1 Ät inte stark chili efter ha skrubbat läpparna, bränner rätt bra kan jag lova!

You Might Also Like

One Comment

  1. Kashaya

    Gillade verkligen dessa

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.