Caudalie lanserar nytt för kombinerad hy

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

En vacker höstdag kom över oss och jag var inbjuden till vackra Rosendals trädgård där Caudalie visade upp deras nya tillskott, Vinopure!

Finns det något bättre än att börja veckan med en trevlig lunch? Denna lunch var även hos Rosendals trädgård. Så vackert där när solen visar sig på sin bästa sida. Ångrar faktiskt lite nu att jag inte stannade kvar och fotade omgivningen efter lunchen. Skulle absolut inte ha något emot att ha ett större växthus hemma på tomten där jag kan ha middagar eller liknade.

Men nu tror jag inte att ni kom hit för att läsa om just Rosendals trädgård eller växthus utan om Caudalie. För det som tog mig till Rosendals trädgård var faktiskt Caudalie som denna dag bjöd på presslunch för att lansera sin nya kollektion Vinopure!

Kollektionen finns ute i butik redan så du behöver inte lägga in något datum i kalendern för att kunna gå och klämma på produkterna. Vinopure består av tre produkter ( i dagsläget) som är anpassade för dig med kombinerad hud. För egentligen, hur ofta har du endast en hudtyp i hela ansiktet att anpassa dig efter. Jag själv som oftast går efter torr och känslig hud kan faktiskt ha en riktigt problem hud ibland med oljiga områden.

Clear Skin Purifying Toner* – (Rek pris 260 SEK)

Den viktfria, flytande texturen smälter in i huden för att ge en omedelbar uppfriskande effekt, medan dess kraftfulla blandning av salicylsyra, druvpolyfenoler organiska eteriska oljor arbetar för att porrengöra.
Förhindrar fuktfattighet och obehag, minskar utbrott, stänger porerna och skapar en klar och fräsch hud. 

Blemish Control Infusion Serum* – (Rek pris  450 SEK)

Denna koncentrerade dock naturliga salicylsyra, druvfröpolyfenoler och organiska eteriska oljor arbetar för att synligt minska orenheter, stänga porerna och förbättra hudens textur. Organiskt rosenvatten reglerar sebumproduktionen och främjar en hälsosam och glansfri hud.
Den lättvikta gel texturen absorberas snabbt samt gör huden fräsch och balanserad. En 100% naturlig doft från eteriska oljor som ger en frisk känsla vid varje applicering.

Skin Perfecting Mattifying Fluid* – (Rek pris  355 SEK)

En mattifierande och återfuktande lotion som reglerar sebumproduktionen samt reducerar komedoner och orenheter. Berikad med organisk rosenvatten, druvpolyphenoler och organiska eteriska oljor. De eteriska oljorna täpper inte till utan har antiseptiska egenskaper för att lugna huden och hålla den klar, medan den är porrengörande, reducerar komedoner och bakterier. Rosenvatten ger huden en långvarig fukthalt, en matt och fräsch hudton och reducerar även döda hudceller vilket ger huden en jämn textur. 


Jag ser fram emot att börja använda dessa nu och se vad dom kan göra för min hud även då den är torr. Självklart kommer jag återkomma med en utförligare recension så fort jag märker att produkterna börjat göra något med mitt ansikte. Och vi hoppas då på något bra!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.