Carolina Herrera - Good Girl
Skönhet & Mode

Carolina Herrera – Good Girl

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Med en sjukt snygg design vore det ett brott att inte ha den framme. Jag pratar självklart om Carolina Herrera Good Girl!

Den är inte bara sjukt snygg att titta på utan den doftar himmelskt så där badass gott! Carolina Herrera – Good Girl* (so good to be bad) står där så fint på min badrumshylla och är en av mina stora favoriter. Inte för att jag låter någon flaska jag inte tycker doftar gott stå där och slåss med favoriterna precis. Dom säger att du äter med ögonen, men jag tror nämligen att du även doftar med ögonen. Hade förpackningen till denna parfym sett annorlunda ut tror jag att din näsa hade uppfattat denna doft på ett annorlunda sätt än vad den gör nu. Jag kan ha helt fel, det är bara min mening.

Carolina Herrera - Good Girl

Med doftnoter som tonkaböna, kakao, jasmine och tuberose tycker jag denna parfym har vunnit mitt vuxna kvinnliga hjärta. Good Girl beskrivs som en sensuell och stämningsfull doft, med en dualitet för den moderna kvinnan. Den är ultrafeminin, sofistikerad och sensuell men samtidigt mäktig och självständig. Jag kan inte annat än att hålla med!

Carolina Herrera - Good Girl

Flaskan är så otroligt snygg att inte ha den stående framme skulle vara ett brott. Självklart skulle jag vilja ha Carolina Herrera Good Girl Légère Eau de Parfum* som är den senaste i kollektionen. Good Girl Légère är något lättare än originalet.

Ansiktet utåt för denna parfym är Karlie Kloss, en fotomodell jag faktiskt inte hört eller sett så mycket utav. Kan vara jag som är lite seg på den biten, men är det så att hon inte är så väldans stor i Sverige så ser jag det som positivt. Alltid kul när det kommer lite okända (icke kändisar) bland större parfym märken. Alla behöver inte en kändis för att komma ut på marknaden.


Detta inlägg innehåller delvis pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.