Camilla of Sweden Nail Drops
Skönhet & Mode

Camilla of Sweden Nail Drops

Tar du hand om dina naglar när klimatet slår till som värst i Sverige? En sådan enkel rutin kan verkligen rädda dina naglar. Med vad skall man välja egentligen. Camilla of Sweden Nail Drops blir mitt första test.

Jag har länge varit trogen The Body Shop Almond Nail And Cuticle Oil då den är så himla smidig att ha med sig överallt. Den verken luktar eller kladdar av sig. Men framför allt behöver du inte vara rädd att slå ut behållaren med oljan. Men nu tänkte jag faktiskt ta mig i kragen och testa något annat. Under Hud & Kostmetika 2016 (ja jag vet det är verkligen evigheter sedan) kom jag i kontakt med Camilla of Sweden. Dom har en nagelolja (Nail Drops) som skall vara framtagen enligt eget recept av utbildad nagelterapeut. Kan det bli bättre typ.

Den där kallpressade ekologiska oljan innehåller jojobaolja, myrrha och äkta ekologiska eteriska oljor. Då oljan är helt naturlig fungerar den bra på känslig och irriterad hud. Så vänta inte med att använda den tills händerna är helt friska och återfuktade efter vintern. Den skall även reparera spruckna nagelband och naglar, effektiv mot svamp och lindra eksem och psoriasis. Låter hur bra som helst, tycker jag.

Camilla of Sweden Nail Drops

Jag vet inte riktigt om jag kommer få det svårt med just denna då det är som nagellack, du skall helst se till att sitta vid ett bord och applicera denna så inget spills. Nail Drops har en ganska kraftig doft men så fort du applicerar den på nagelbanden tycker jag att doften avtar. Katten gillar den inte, men jag ser inte det som ett större problem.

Då jag har varit extrem med alkogel sen i november är mina naglar och händer som svampar, dom behöver all näring och återfuktning dom kan få. Så jag ser fram emot att använda denna nu under ett tag och se om mina naglar kommer må något bättre. Fungerar den bra på mig kommer jag absolut att försöka fortsätta med den. Fördelen då är att Nail Drops finns i mängder av storlekar. Den lilla glasflaska på 4ml (70SEK) som jag har nu kommer troligen snart ta slut och då blir det en med pipett istället.

Så jag kommer testa denna nu under någon vecka (har redan använt den under 1½ vecka) och sedan återkommer jag här med mitt tycke.

Innehållsförteckning INCI:
*simmondsia chinensis (kallpressad jojobaolja), *citrus dulcis (eterisk olja), *lavandula angustifolia (eterisk olja),
*commiphoramyrrha (harts), tocopherol(e-vitamin / antioxidant)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.