Buzzador Hyaluronic Expert
Skönhet & Mode

Buzzador: Hyaluronic Expert

Det tog ett tag men nu har jag äntligen fått en produkt via Buzzador som jag kan skriva om här på bloggen. För denna gång handlar det om skönhet i pillerformat. Lite scary men vi skall nog ta och reda ut detta. kan Hyaluronic Expert skydda mina celler från oxidativ stress?

För några dagar sedan fick jag hem en liten låda från Buzzador. Jag skall under 30 dagar använda små tabletter (kosttillskott) som skall hjälpa till lite extra utöver min vanliga skönhetsrutin att få mig vackrare. Även om jag aldrig brukar tveka till att prova nya saker så måste jag faktiskt erkänna att jag känner mig lite skraj ang dessa tabletter.

Buzzador Hyaluronic Expert-2

Har aldrig hört talas om företaget Forté Pharma Laboratories och oftast finns det alltid någon biverkning när man knaprar pillar.
Forté Pharma Laboratoires, idag en del av läkemedels- koncernen Reig Jofre, grundades år 1999 i Monaco av Dr Yann Rougier. Med sin mångåriga erfarenhet som läkare till idrottsstjärnor, medverkande i vetenskapliga kommittéer och samarbeten med universitet runt om i världen, har han en gedigen kunskap inom nutrition. Hans vision om att erbjuda kvalitativa kosttillskott med naturliga och noggrant utvalda ingredienser utgör kärnan i Forté Pharma Laboratoires.

Hyaluronic Expert är ett kosttillskott med en unik kombination av vitamin C, hydrolyserat marint kollagen och hyaluronsyra vilka tillsammans ger synergier*. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning och skyddar även cellerna från oxidativ stress. Kosttillskottet passar alla hudtyper, även torr och känslig hud, och rekommenderas som ett komplement till den vanliga, dagliga skönhetsrutinen.

Buzzador Hyaluronic Expert

Tabletterna innehåller jod och bör inte intas av gravida eller ammande personer, fiskallergiker eller barn. Jag är inget av det så jag borde överleva. Det har bara gått några dagar nu som sagt men det skall bli intressant och se om jag märker någon skillnad om 30 dagar eller tidigare. Det jag är mest nyfiken på i sådant fall är vad skillnaden / reaktionen kommer vara.

Något jag saknade med förpackningen av tabletterna var med information om dom, en bipacksedel eller liknade. Nu stod det inte alls mycket om själva produkten.

Återkommer lite senare i april och ger er ett slutresultat!

*Synergi är när två eller flera influenser tillsammans bildar en starkare influens än vid direkt addition

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.