Garnier Moisture Bomb Tissue Mask
Skönhet & Mode

Buzza med Garnier Moisture Bomb Tissue Mask

Uttorkad och ont om tid? Garnier Moisture Bomb Tissue Mask skall hjälpa din hud att bli riktigt återfuktad och varar i 24 timmar. Ett tygstycke som är berikat med granatäppleextrakt och hyaluronsyre derivat. Är det nya generationens ansiktsmask.

Under en tid har jag fått testa Garnier Moisture Bomb Tissue Mask via Buzzador. Den här fuktbomben är nya generationens ansiktsmask från Asien. Slipp kladd med krämer och luta dig tillbaka applicera och ta sedan bort masken utan krångligheter, ja så presenteras denna mask. Efter att paketet kom tog det inte många timmar innan jag tappat upp ett bad och var redo för en spa kväll.

Nu när klimatet här i Stockholm lever sitt egna liv och inte riktigt kan bestämma sig för om det skall vara kallt eller fisljummet blir min hy otroligt torr och livlös. Garnier Moisture Bomb Tissue Mask skall då kunna ge min hy en riktig fuktbomb med resultat som motsvarar en veckas användning med serum. Förutsatt att du då har ett bra serum och får något resultat då antar jag. Masken skall verka mycket effektivt och hålla ett återfuktande resultat som varar i 24 timmar.

Garnier Moisture Bomb Tissue Mask

Garnier Moisture Bomb Tissue Mask är berikad med granatäppleextrakt och hyaluronsyre derivat och ett fuktgivande serum.

Något som är nytt för mig iallafall är utförandet på masken. Detta tygstycke ligger indränkt i sin förpackning som alla andra masker, men du plockat ur den så skall du se till att applicera den vita sidan mot huden och när den sitter som du vill drar du bort det blå arken (plasten). Låt verka i 15 minuter innan du drar bort masken och massera in eventuella rester.

Garnier Moisture Bomb Tissue Mask

Varför detta extra plast ark över tyget vet jag faktiskt inte. Jag tyckte det var otroligt svårt att få till masken bra medans plasten satt kvar. Fast när jag väl dragit bort plasten så gick det inte riktigt bra där heller att få till masken. Min uppfattning är att denna är utformad för personer med väldigt avlångt ansikte och stora näsor. Som jag hade väldigt svårt att få till masken så att den låg bra på ansiktet, och att andas genom näsan var uteslutet om jag skulle ha masken som tänkt. Den där lilla extra flärpen på näsan täckte för mina näsborrar och luft kom verken in eller ut. Vek jag dock upp flärpen kunde jag användas normalt igen.

Garnier Moisture Bomb Tissue Mask

Till resultatet av masken då, nja vet inte riktigt vad jag skall säga. Till en början så kände jag faktiskt ingen skillnad alls. Inte ens återfuktad om jag skall vara helt ärlig. Efter ca en timme började det svida i ansiktet pga uttorkning och jag var tvungen att smörja in mig ordentligt för att få till en normal balans.

Så med andra ord var detta ingen mask för mig. Det var skönt att ligga i badet med masken när den väl svalkade där men någon nytta gjorde den inte, snarare tvärtom. Masken riktar sig till dig som har mycket torr, livlös hud. Jag skulle nog rekommendera masken till dig som är normal eller kombinerad och söker en skön mask helt enkelt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.