Kappahl - Axelremsväska
Skönhet & Mode

Budgetväska alá Kappahl

Jag gillar budgetväskor även om jag älskar dyra designväskor också. Men med budgetväskor känner jag mig säkrare. Man kan aldrig ha för många väskor och har jag fler billigare så gör det inget om jag köper en till.

Nu har jag varit på jakt efter en lite mindre handväska som kan följa med mig till jobbet eller andra äventyr. Helst en som inte är svart eller med gulddetaljer. När jag såg bilden på den grå väska med silverdetaljer hos Kappahl försvann jakten efter en liten väska, denna såg ut att vara lite större än planerat. (Ni som följer mig på Instagram vet att jag spanat in denna väska i några dagar)

Kappahl - Axelremsväska

Gissa om min förvåning när jag kliver in på Kappahl och hittar väskan, den är liten! Perfekt storlek för att vara en sån där väska som jag är på jakt efter. Kan man säga att jag slog två flugor i en smäll då?

Kappahl - Axelremsväska

Så nu är jag en stolt ägare av ännu en budgetväska. Självklart är drömmen att få äga en LV en vacker dag, men tänk va många snygga budgetväskor jag kan äga innan. Denna grå axelremsväska i läderimitation kommer passa mig alldeles utmärkt en bra tid framöver. Vem vet, jag kanske chockar världen med att köpa en beige också. Tror faktiskt inte jag äger en enda beige väska om jag skall vara ärlig.

Kappahl - Axelremsväska

Så för 249SEK tror jag faktiskt att jag kan unna mig en av varje.

Hur är du med väskor, är det mängder av budgetväskor eller föredrar du att lägga mer pengar på en designväska? (Inget är rätt eller fel)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.