Skönhet & Mode

Bryn med Depend

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

För några veckor sedan skrev jag om några produkter från Depend som jag vart sjukt sugen på. Som jag letat efter en tok efter två av produkterna. Jag vet att Brow Lift Illusion Styling Wax* har varit en jätte hype sedan Depend visade den på Daisy Beauty Expo, men Eyebrow Mascara Tint & Shape Soft Brown* borde väl inte vara så svår att hitta på marknaden tänkte jag. Nu är dom äntligen här och jag har lagt vantarna på dom.

Sedan pandemin drog igång för ca 2 år sedan så har jag faktiskt inte sminkat mig speciellt mycket utan det har varit bryn och fransar.

Brow Lift Illusion Styling Wax – 149SEK
Transparent stylingvax för att enkelt framhäva dina ögonbryn enlig den senaste trenden. Tämjer, lyfter och formar varje hårstrå och ger effekten av ett Brow lift. Fixerar snabbt och ger långvarig stadga, brynen hålls snyggt på plats hela dagen. Appliceras med medföljande borste.

Denna använder jag när jag färgat brynen, då brukar jag oftast inte behöva fylla i dom utan vill endast få lite ordning på alla strån. Väldigt lätt att arbeta med och brynen känns inte alls som fastklistrade på huden.

Eyebrow Mascara Tint & Shape Soft Brown – 99SEK
Brynmascara som temporärt färgar, ger volym och fixerar brynen. Appliceras medhårs med mascaraborsten för ett fylligt välformat bryn. Finns i sex naturliga färger. En daglig favorit när brynen behöver lite färg och styling. Gillar verkligen den lilla borsten och att det kommer lagom mycket produkt på borsten.

Hade dock önskat mig denna med fibrer. Kanske bara är jag men jag inbillar mig att mina bryn alltid blir snyggare med fibermascaror.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.