Skönhet & Mode

BRUNS – Always great hairdays.

Jag anser att man behöver byta hårvård lite då och då för att håret inte skall “vänja” sig och inte ta åt sig av alla ingredienser i produkterna. Så att bryta av och återgå till en produkt man trivts med är något jag pysslar med. Men nu har jag fått det lite svårt för den senaste tiden jag har fått testa två produkter som jag vill behålla i mitt “fasta” schema.

Under Allt för hälsan så träffade jag på Johanna och Cecilia från BRUNS. Två otroligt glada och inspirerande personer som verkligen brinner för det dom pysslar med. I grunden är dom båda frisörer och har idag ett brinnande engagemang, egen tillverkning med naturliga ingredienser och egna recept skapar BRUNS* en ny ordning inom hårvård.

BRUNS arbetar uteslutande med naturliga och giftfria produkter som är skonsamma mot hår, hud och miljö. Genom egen produktion, egentillverkade recept och ärligt engagemang ger BRUNS salonger och produkter fantastiska resultat.

2021 vann BRUNS Salong i Lund Årets bästa ekologiska frisör i Organic Beauty Awards. Ett av många priser dom hunnit vinna genom åren.

Schampo och Balsam

Dom två produkter jag fått testa efter rekommendation för just mitt hår är:

SILVERSCHAMPO Nº24*
Ett schampo för skadat hår som är i behov av att återfå styrka och glans. Till följd av sina stärkande egenskaper passar produkten alla – oavsett hårfärg. Är det någon som bleker och färgar håret regelbundet och vet hur mycket håret tär på det så är det jag. Denna är passande för dig med skadat hår som önskar att få tillbaka styrka och glans. De naturliga ingredienserna, bland annat Kampeche, hjälper till att stärka på djupet. Oavsett vilken hårfärg just du har kan du njuta av de stärkande egenskaperna.

Fördelar

  • Fräsch doft av grapefrukt och olibanum
  • Stärkande oavsett hårtyp eller färg
  • Säker på färgat hår

BALSAMSPRAY Nº18*
Och så har vi ett balsamspray som ger ett återfuktat, glansigt hår som samtidigt blir lättare att reda ut. Perfekt för tovor på både stora och små personer. På mitt pixi korta hår så blir det inga tovor men så mjukt och glansigt det blir. En kombination av återfuktande ingredienser som jojobaolja och sheasmör skapar en optimal förutsättning för ett återfuktat hår med glans. Spraya och känn de återfuktande egenskaperna samtidigt som doften av solmogna citrusfrukter sprider sig.

Fördelar

  • Återfuktande
  • Utredande
  • Använd som kroppsspray för smidig återfuktning
  • Fräsch doft av citrus

Nyfiken på produkterna men kanske är lite känslig mot parfym så finns just dessa två att välja som parfymfria. Hur jäkla bra är inte det! Vet att det finns många fler av deras produkter som har samma valmöjlighet. Super!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.