Brun utan sol med Ida Warg, nytt på marknaden!

Brun utan sol med Ida Warg

Solkysst året om, absolut! Inte hittat något som passar dig kanske än, men då kommer här brun utan sol med Ida Warg. Japp du läste rätt, Ida Warg kommer i dagarna släppa sitt eget skönhetsmärke och först ut är brun utan sol.

För ett tag sedan var jag bjuden på en presslunch inför lanseringen av ett nytt skönhetsmärke, Ida Warg. Först ut är en kollektion av bus produkter (brun utan sol). Som ni kanske vet så har jag väldigt svårt att få någon som helst färg på benen. Ja och så har jag inte riktigt tåla modet att visa mig ute i solen överhuvudtaget längre, så vad passar inte bättre än brun utan sol för mig då! Denna dag var otroligt varm och jag bestämde mig för att bära kjol med sprund. Självklart hade jag redan använt brun utan sol på benen ( av annat märke) annars skulle jag aldrig våga gå ut.

Brun utan sol med Ida Warg

Om jag nu använder denna slag av produkt så är det oftast på benen, har lite svårt att lita på en produkt för att använda den på armar eller dekolletaget. Men efter denna presslunch så bestämde jag mig för att gå all in och köra hela kroppen med dom olika produkterna. Vad kan hända om det inte skulle bli bra, bara att jämna till det liksom.

Men vi tar en titt på produkterna tycker jag. Designen på alla produkter är väldigt stilren och tydliga. Du ser på direkten vilket märke och vad för slags produkt det är, inga konstigheter alls och sådant gillar jag. Alla produkter går att använda i ansiktet men det finns en som är speciellt för ansiktet om du inte vill köra samma hela vägen. Något som är väldigt viktigt för Ida Warg är att alla produkter skall vara veganska, så självklart hittar ni här brun utan sol produkter som är 100% veganska. Dom är även parfym- och doftfria. Att dom återfuktar i 48 timmar tycker jag är guld värt, hoppas bara det stämmer. Bäst av allt är att dom skall passa alla hudtoner, vill du ha en mörkare / starkare nyans så är det bara att bygga på.

Brun utan sol med Ida Warg

Brun utan sol-lotion – Ansikte
Brun utan som-creme ​​​​som ger ett vacker solkysst resultat på bara 3 timmar med hjälp av naturligt socker (DHA). Innehåller ej azofärger. Formulan är speciellt framtagen för att passa den känsliga huden i ansiktet. Gör huden mjuk & ger ditt ansikte en pigg, fräsch & solkysst look året om.
Pris: 179SEK / 50ml

Brun utan sol med Ida Warg

Brun utan sol-spray – Ansikte & Kropp
Brun utan sol-spray som ger ett vacker solkysst resultat på bara 3 timmar med hjälp av naturligt socker (DHA). Innehåller ej azofärger. Sprayen är lättanvänd & det givna valet för dig som vill ha en perfekt airbrush look.
Pris: 179SEK / 150ml

Brun utan sol med Ida Warg
Brun utan sol-mousse – Ansikte & Kropp
Brun utan sol-mousse ​​​​​​​​som ger ett vacker solkysst resultat på bara 3 timmar med hjälp av naturligt socker (DHA). Innehåller ej azofärger.​ Moussen är lättanvänd & perfekt för dig som vill ha en enkel applicering & ett naturligt resultat.
Pris: 179SEK / 150ml

Brun utan sol med Ida Warg

Ida Warg Tanning Mit
Det ultimata verktyget för perfekt & naturligt resultat utan linjer vid applicering av brun utan sol-produkter. Går att återanvända. Utan att ha använt den med produkt ännu så tycker jag den känns väldigt bekväm och inte så där stel eller tjock som visa kan vara. Saknar dock tummen.
Pris: 49SEK

Alla produkter kommer att finnas på H&M och utvalda Åhlens. För dig som handlar på nätet så hittar du dom hos: Nordicfeel, Welloteket.se och Lyko.

Självklart kommer jag att göra en utvärdering på dessa produkter och visa er här på bloggen. Men innan det sker så vill jag testa allt riktigt ordentligt. Kanske blir det dom där klassiska brun utan sol misstagen som sker!


Detta inlägg innehåller ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.


You Might Also Like

4 Comments

 1. Jeanette - Go Green Makeup & Skincare Blog

  Parfymfri och bra prisnivå! Ska bli spännande och höra vad du tycker =)

  1. Annica

   Skall bli så intressant att testa. Tänkte ta med mig produkterna upp till landet i helgen och prova alla tre. Förhoppningsvis kommer jag inte hem fläckig! 🙂

 2. My secret passions

  Det där med parfymfri låter som ljuv musik i mina öron. Har aldrig prövat BUS men mina underben skulle verkligen behöva så ser fram emot att höra vad du tycker om dessa och om en riktig amatör klarar av att använda dem.

  1. Annica

   Avskyr lukten av BuS så det skall bli så kul att testa denna. Alla produkter åker med till landet imorgon så jag får möjlighet att prova mig fram. Vill inte riskera att behöva gå ut bland folk och vara helt fläkig. (Inte så himla bra på det här med att få det jämnt vanligtvis) *skrattar*

   Kommer självklart att uppdatera er med mina intryck här på bloggen.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.