Box of Beauty Vecko Revyn
Skönhet & Mode

Box of Beauty Vecko Revyn

Det är som lilla julafton när det ligger en skönhetsbox i brevlådan när man kommer hem. Box of Beauty Vecko Revyn är det senaste tillskottet bland mina boxar denna månad. En härligt rosa box med svart motiv.

Det ploppar upp skönhetsboxar lite överallt nu för tiden. En box som inte kommer så ofta men när den väl kommer blir man lite extra glad. Box of Beauty Vecko Revyn är en vacker box av den lite större storleken. Denna gång var boxen väldigt tung och detta gjorde mig väldigt nyfiken. Alltid trevligt med ett litet budskap på insidan av boxen när man öppnar den.

Box of Beauty Vecko Revyn

Jag gillar som sagt själva boxen och kan redan komma på några användningsområden för den. Men ska vi ta en titt på vad den innehåller för att se om den håller samma nivå som utsidan!

Box of Beauty Vecko Revyn

LÓREAL – Color Riche “Opera Ballerina”
Ett sött litet nagellack i äkta ballerina rosa. Ingen nyans jag troligen skulle köpa själv men kommer absolut att testas. Kan vara vackert på naglarna en sådan där dag då man inte vill ha en stark färg men ändå lite målat.

BJÖRK & BERRIES – Body Butter “Lingonberry Rose”
Söt men ändå frisk doft som jag vill äta upp. Trevligt med en svensk produkt, ett märke jag tummat på flera gånger men aldrig tagit mig till att köpa. Ser fram emot att testa detta body butter!

I LOVE… – Raspberry & Blackberry Body Butter
Ännu rosare än produkten ovan. Gjorde slut på badskummet i samma doft så jag vet att den doftar underbart. Dock kan jag känna att två body butter i samma box var lite kaka på kaka.

BLUEPAPER – Luxe microporus film
En väldigt smart och smidig förpackning med små make up dukar som får hy att bli matt och fräsch dom dagar du känner dig glansig. Dom åker ner i handväskan på direkten.

NYX – XXL Lush Lashes Mascara
Mascara kan du aldrig ha för många utav. Ser fram emot att testa denna och se om mina fransar blir XXL utan att se för påmålade. För volym gillar jag. Har inte testat någon mascara från NYX tidigare så det skall bli kul.

ZANK – Metallic tattoo
Är det fortfarande trendigt med sådana? Trodde detta försvann med att solsemestrarna var över. Har ett gäng sedan tidigare men inga i guld eller färg så varför inte spexa till det någon dag när man känner för att liva upp stämningen på jobbet eller middagen lite.

Box of Beauty Vecko Revyn

Kanske ingen wow box men jag vart inte heller så speciellt besviken. Alla produkter kommer att användas på något sätt, så absolut värt pengarna. Jag saknar dock en liten lapp, tidning, broschyr ja ni fattar. Något som berättar om produkterna man fått i boxen. Det behöver inte stå priser, för det är jag oftast inte intresserad av men något om själva produkten är alltid trevligt att få.

Box of Beauty kostar 159SEK och är ingen prenumerationsbox utan beställs vid varje släpp. Precis som andra boxar är denna i limiterad upplaga så man får inte vänta för länge innan man slår till.

Vad tror ni om denna box, något dom bör göra varje månad?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.