Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Bokrea: Catwalk modell

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Har du drömmar om att designa dina egna kläder? Kanske sitter du och skissar på några plagg som du skulle vilja hitta i butik. Nu har den perfekta boken kommit som hjälper dig med modeller till dina plagg.

Bokrean har hållit på några dagar och jag har egentligt inte hittat något som jag riktigt fastnat för.  Oftast går jag direkt till kokböckerna och hoppar över skönlitteraturen. Denna gång gick jag faktiskt igenom borden med barnböcker av någon anledning. Och döm till min förvåning när jag hittar en bok som är lite små rolig.

Catwalkmodell är en bok som får en att komma ihåg klippdockorna man hade som liten. Men denna bok går faktiskt ett steg längre och vänder sig faktiskt till den äldre marknaden också.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Här har du nämligen en bok med 100 sidor av färdiga mallar till att kunna skissa kläder. Och sånt älskar jag! Vem har inte drömt om att få designa kläder? Modellerna ger dig möjlighet att vara kreativ. Boken innehåller både kvinnliga och manliga ”dockor” som man kan klä.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Så är du för gammal för barnböcker hoppar du över dom första sidorna och sedan börjar du skissa kläder. Den här boken kommer i en serie om 3 (Catwalk Fashion och Fashion Modell) , för 59:-/st på Coop får du en start till en ny karriär kanske. Men har tom råd att köpa alla tre böcker om man vill ha många mallar.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det är bara att fatta pennan och låt fantasin flöda. Låt barnet inom dig ta över en liten stund helt enkelt.

Boken finns att köpa på Coop och Adlibris.

//Annica

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.