The Body Shop lanserar fem nya ansiktsmasker
Skönhet & Mode

The Body Shop lanserar fem ansiktsmasker

Den 23 augusti är en dag då jag kommer stå vid dörren när The Body Shop öppnar. För äntligen kan jag berätta detta: The Body Shop lanserar fem ansiktsmasker! Jag älskar masker så denna lansering ser jag verkligen fram emot.

Ni vet säkert vid detta lag att jag älskar ansiktsmasker. Helst skall det kännas ordentligt redan vid applicering att dom gör något, men ibland kan det vara skönt att bara få slappna av lite med en mask på ansiktet. En bra ursäkt till att få blunda lite helt enkelt. I slutet av augusti, närmare bestämt den 23:e händer något häftigt! The Body Shop lanserar fem ansiktsmasker på burk. Jag kom på mig själv att sitta och le när jag läste den pressreleasen. Det som gör detta extra spännande är att det är fem olika masker som man kan kombinera i ansiktet för att få ut det maximala av allt. Alla masker är 100% veganska och innehåller en massa superfood.

Så vad är det som lanserar? Vi hoppar direkt på produkterna utan att krångla till det.

The Body Shop lanserar fem ansiktsmasker

DETOX: Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask
För hud som behöver bli av med orenheter och ta fram en fräsch och naturlig lyster. Med inspiration från ayurvediska traditioner. Den här skönt pirrande lermasken innehåller kraftfulla ingredienser:

 • Träkol av bambu från Himalaya djuprengör huden och tar bort överflödig olja.
 • Blad av grönt te från Japan innehåller höga halter av antioxidanter och katekiner som hjälper till att exfoliera huden.
 • Community Trade-producerad ekologisk tea tree-olja från Kenya hjälper till att ge en klarare hud.
The Body Shop lanserar fem ansiktsmasker

FUKT: British Rose Fresh Plumping Mask
För hud som behöver mättas och få tillbaka fylligheten för att ta fram en daggig lyster igen. Med inspiration från europeiska badritualer är det här en uppfräschande gel-mask som genomsyrats av naturliga ingredienser:

 • Äkta rosenblad och essens av handplockade rosor från Storbritannien. Verkar fuktighetsbevarande på huden.
 • Nyponfröolja från Chile, med höga halter av Omega 3 och 6, hjälper till att vårda huden.
The Body Shop lanserar fem ansiktsmasker

NÄRING: Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask
För hud som behöver intensiv näring för att kännas mjuk och len igen. Med inspiration från afrikanska healingritualer. En lyxigt smältande honungsmask som omfattar de finaste naturliga ingredienser.

 • Community Trade-producerad honung från Etiopien med höga halter av näringsämnen som fuktighetsbevarar och vårdar sliten hud.
 • Community Trade-producerad marulaolja från Namibia, en lätt, kallpressad olja, känd för att göra huden mjuk och smidig.
 • Community Trade-producerad ekologisk olivolja från Italien, rik på omega 9 som hjälper till att göra huden smidig och fuktighetsbevarad.
The Body Shop lanserar fem ansiktsmasker

LYSTER: Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask
För hud som behöver intensiv vård för att ta bort glåmighet och ojämnheter. Med inspiration från kinesiska traditioner. En krämigt exfolierande mask som kombinerar naturliga ingredienser från nordöstra Asien och Sydamerika.

 • Ginsengextrakt från Kina, känt för sina åtstramande och uppfriskande egenskaper för huden.
 • Risextrakt från Kina, traditionellt använt för att fuktighetsbevara huden och ge den lyster.
 • Community Trade-producerad ekologisk sesamfröolja från Nicaragua med höga halter av olje- och linolsyra mjukgör huden.
The Body Shop lanserar fem ansiktsmasker

FRISKA UPP: Amazonian Acai Energising Radiance Mask
För hud som behöver en snabb omladdning från trötthet och stress. Med inspiration från ritualer i Amazonas. En saftigt fräsch mask med kraftfulla naturliga ingredienser från Sydamerika

 • Acaibärsextrakt från Brasilien med höga halter av antioxidanter och vitamin C för att friska upp.
 • Guaranaextrakt från Brasilien, känd för sina uppfriskande egenskaper tack vare hög koncentration av koffein.
 • Community Trade-producerad ekologisk babassuolja från Brasilien är en effektiv nötolja som är bra på att mjukgöra, vårda och friska upp huden.
The Body Shop lanserar fem ansiktsmasker

Även om du har en specifik hudtyp så kan olika delar av ansiktet ha olika behov. Multimasking använder två eller fler masker på olika delar av ansiktet, för att ge varje del av huden vad den behöver. Här finns två exempel på hur man kan multimaska med The Body Shops nya masker. Men det bästa med den här skönhetstrenden är att man kan använda olika kombinationer för att möta olika behov.

Tillverkade av 100 % vegetariska ingredienser (tre av maskerna är till och med 100 % veganska) och skapade utan parabener, paraffiner, silikoner och mineraloljor. Här finns bara de finaste recepten packade med skönhetssuperfoods, från träkol från Himalaya till acaibär från Amazonas. Varje burk bär inspiration från traditionella skönhetsknep från hela världen, och varje burk bär en hemlig kraft, från rengörande till vårdande för att hjälpa din hud att både kännas och se lika bra ut som du gör på insidan.

Alla masker säljs i brukar om 75 ml för 195 kr.

Jag är riktigt sugen på Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask och Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask, men kommer troligen ge mig på alla.

All information och bilder kommer direkt från The Body Shop.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.