Om Bloggen

Bloggen tar semester från vardagen och reser iväg…

Sommaren blev inte riktigt som vi tänkt här hemma och semestern fick helt enkelt vänta. Men nu så! Vi och bloggen tar semester från vardagen och reser i väg…

När du läser detta sitter jag förmodligen i bilen ner mot Amsterdam. Har jag tur så får jag kanske sätta mig något bakom ratten innan vi skall köra på färjan i Göteborg. Sambon blir lätt uttråkad när han sitter bredvid så han vill till mesta delen köra. Men men vi får se hur det går.

Jag kommer tillbringa hela veckan i Amsterdam och tänkte därför passa på att ta semester från bloggen. Tog mig aldrig någon riktig semester i somras så varför inte passa på nu. Självklart kommer jag dokumentera en massa och skriva av mig när jag väl kommer hem. Denna vecka har jag haft allt för mycket att göra för att kunna tidsinställa några inlägg, och jag vill verkligen inte bara slänga iväg några halv kassa inlägg bara för att det skall upp något. Men när jag kommer hem så lovar jag som sagt massa nya inlägg om en hel del nytt.

Under tiden jag är på semester så blir det som sagt lite tyst på bloggen, men ni kommer hitta mig som vanligt på Instagram och stories.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Emma Engström 14 oktober 2018 at 13:23

  Njuut massor och ha det så bra!! <3

  • Reply Annica 14 oktober 2018 at 16:18

   Tack så mycket, det skall vi göra! ?

 • Reply Linda 20 oktober 2018 at 20:19

  Härligt med Amsterdam! Har bara varit där när jag var yngre.

  • Reply Annica 21 oktober 2018 at 10:27

   Riktigt trevlig stad! Måste absolut åka dit igen. 🙂

 • Reply Amanda 21 oktober 2018 at 12:28

  Så härligt, har följt dig på Instagram och det ser ut som att ni mår bra! Njut av semestern. Kram!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.