Bloggen tar lite sommarsemester…

Jag har över en vecka kvar innan jag väl går på semester, som jag längtar! Men redan nu kanske det känns lite som sommarsemester här på bloggen…

Det är sommar även om det är svårt att tro det ibland. April kanske vi skulle kunna säga istället. För har det gått ett helt dygn den senaste veckan eller två då det är samma väder när du vaknar som när du går och lägger dig? Många av er har säkert dragit iväg på semester eller är snart på G. Jag tog en liten minisemester i fredags och åkte upp till stugan, ja det var faktiskt upp med tåget innan jag byte tåg och åkte ner igen. Sak samma. Min riktiga semester börjar om ca 8 dagar. Om jag har nedräkning? Ja absolut!!

Men redan nu funderar jag på att ta en bloggsemester. Märker det var dag att antalet besökare och engagemang sjunker, och jag förstår er. Vem ligger och läser bloggar när man har semester? Eller är det kanske just det en gör?

Och då mitt mående faktiskt har börjat ta en liten tur i berg och dalbanan igen så känner jag inte att jag orkar lägga min energi på att blogga. Även om det är något jag älskar och verkligen brinner för. Men har faktiskt några inlägg som jag tänkte få upp antingen nu innan jag åker till landet eller under tiden. Vilket fall som helst så kommer dom nu under juli / augusti.

Ni kommer hitta mig på instagram under hela perioden. Där kommer jag lägga upp produkter jag provar under “semestern” och lite annat smått och gott. För jag kommer absolut inte sluta med att använda trevliga produkter eller sluta att fota.

Tills vi ses igen, ha en helt underbar sommar!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.