Bloggen byter ansikte

Ny_design

Vad säger man, nytt år är alltid bra att ha som ursäkt när man vill göra förändringar. Allt kommer inte på en dag så troligen kommer man ha den ursäkten fram till sommaren.

Som ni ser händer det lite saker här på bloggen. Tidigare berättade jag att jag kommer vara bloggfri under helgerna och lägga all fokus på vardagarna. Jag kommer inte släppa bloggen helt under helgerna, kommer fortfarande gå på event, prova saker till bloggen och liknade men jag kommer minska ner på publicerandet av inlägg på helgerna. Det är så skönt att bara släppa visa saker under dom få dagar man har ledigt. 5:2 metoden med andra ord.

I och med det så kände jag att även designen behövde sig en uppdatering. Jag hoppas verkligen att denna kommer fungera då jag vill att det skall vara enkelt och överskådligt. Varför hålla på att krångla till en massa. Ser ni några konstigheter får ni väldigt gärna säga till.

Vad vill ni ser mer eller mindre av här i bloggen i framtiden?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.