Blek som ett spöke och längtan efter solen-1
Skönhet & Mode

Blek som ett spöke och längtar efter solen

Blek som ett spöke och längtan efter solen-1

Ibland tittar solen fram och visa stunder kommer snön. Jag är blek som ett spöke och längtar efter sol nu!

Jag känner mig så otroligt blek, ja blek som ett spöke. Tom mycket blekare än vad jag brukar vara om vintern. Det är så pass illa att min ljusaste foundation eller BB cream inte längre fungerar. Jag får flashbacks till 90 talet då man använde brunkräm och kanten var lika synlig som övergången mellan svenska flaggans gula och blå linjer.

Jag känner mig blek, uttorkad, hängig och grå. Som en mörk och trist vinterdag. Så nä livet är inte alltid så perfekt som alla tror.

Så jag behöver ta till drastiska åtgärder för att inte må sämre än vad jag redan gör psykiskt. Ja jag är en sådan person som mår otroligt mycket bättre när jag har färg och fräknar. Även då det är en hel del andra faktorer som spelar in nu då jag inte riktigt mår som jag bör. Men jag vill inte lägga mig solarium eller köra brun utan sol. Så har ni några bra tips på tabletter eller liknade som kan få mig att bygga upp lite grund inifrån och ut?
Vad gör ni för att känna er lite vår/sommar fräscha när svenska vädret och humöret spelar er ett spratt och risken för depression ligger en nära?
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.