Skönhet & Mode

Black is the new black – Yves Saint Laurent Black Opium

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En given punkt på min önskelista förra året var denna rockiga Black Opium som inte alls är någon kraftig tant parfym (min åsikt under 80talet) som sin föregångare.

Denna parfym var en given punkt på min önskelista föra året. Jag tror att jag kom över den när det fanns med ett doftprov i någon tidning under oktober. Med min otur av att lätt få migrän vid för kraftiga dofter var jag väldigt skeptisk till denna i början. Men efter ha varit och sniffat på den vid flera tillfällen var den en klar favorit.

Med noter av vanilj, jasmin, cederträ och kaffe kan det inte få fel faktiskt. Jag älskar den och kommer troligen gråta när denna flaska tar slut.

//Annica

Psst… glöm inte att krama någon idag, det är nämligen kramens dag idag…..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.