Billion Dollar Brows
Skönhet & Mode

Billion dollar Brows – Magi för dina bryn!

Brynen kan verkligen säga vilket humör du är på när du stiger ut genom dörren. Med rätt formade bryn och lite lätt touche up kan du bli festens mitt punkt! Kan man säga att allt hänger på brynen?

Jag älskar att försöka få till brynen varje morgon. Bas och bryn är viktigast för mig, resten kan jag få till lite snabbt vid skrivbordet på jobbet eller på tåget in till stan. Men bas och bryn lämnar jag inte huset utan. Ni kanske förstår hur glad jag blev för några veckor sedan när det kom hem ett stort paket fyllt med produkter från Billion Dollar Brows för mina bryn.

En annan sak som kanske får er att förstå hur kul jag tycker det är att förändra mina bryn är att så fort jag är i ett ny stad så måste jag ta chansen att få mina bryn fixade. Dock har jag endast hunnit med Köpenhamn, Göteborg, London och Edinburgh. Det är så kul!

Billion Dollar Brows

Tillbaka till Billion Dollar Brows. Utan att ha testat alla andra produkter från paketet så kan jag redan nu säga att jag hittat en favorit, eller två egentligen. En brow brush och Brow powder Taupe. Så bra produkter. Varje morgon står jag framför spegeln och försöker få till med olika vinklingar, ingen morgon är den andre lik och det är det som är riktigt roligt.

Billion Dollar Brows

En liten burk som är lätt att få med sig om du vill bättra på under dagen även om jag inte tror att det behövs. Färgen får åt det kalla och fungerar rätt bra på mig som är rödflammig, inte så mycket som jag är nedan då jag precis noppat brynen. En askig bryn nyans skulle jag kalla det, taupe. Utan att tillföra verken gel eller vatten så kan du få till en naturlig men även en dramatisk look om så önskas. Jag har använt mig av den snedställda borsten, först vid applicering av färgen och sedan ruggat upp brynen lite med den rundade borsten. Perfekt borste när du har två borstar i en.

Billion Dollar Brows

Nytrimmade bryn bör dock få vila lite innan man massakrerar dom med pensel och färg. Blev rätt röd av allt pillande, men så fort dom fick vila lite så la sig reaktionen. Och färgen fick sitt rätta jag. Utan att ta i för mycket så blev jag otroligt nöjd, med ett lager färg till så kunde jag få dom något mörkare. Men jag tycker att det där räcker för att få en naturlig look.

Billion Dollar Brows

Brow Powder finns i fyra olika nyanser: blonde, light brown, taupe och raven.

Produkterna finns att köpa hos Militus Medical.
Brow powder 179SEK och Brow Brush 169SEK

Nu ska jag grotta mig ner i alla andra produkter från Billion Dollar Brows och se vad mina bryn kan få för behandling här näst.

PR & Policy 2016
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.