Billion Dollar Brows and Kardashian Beauty

Något för hela ansiktet från två helt nya märken för mig. Två märken som strålar glamour och lyx bara i namnet. Vardagslyx hemma i mitt sminkrum!

Precis innan jag vart sjuk så fick jag ett utskick med massa produkter. Och dom skall jag ÄNTLIGEN få sätta klorna i. Jag har inte vågat ge mig på någon av produkterna innan jag känt mig 100% frisk då jag inte vill att det skall påverka hur och om jag reagerar på något av produkterna. Inte för att jag tror att jag kommer reagera utan mer att min hälsa påverkar hur resultatet blir. Men strunt samma, ni fattar vart jag vill komma.

Billion Dollar Brows

Så vad är det som jag skall prova? Jag har delat upp det per märke. (Dock följde en av produkterna från ena märket med på den andras fotografering. Skyller på ur synten hjärna när jag skulle fotografera). Så produkterna kommer från Billion Dollar Brows och Kardashian Beauty. Jag tänker inte berätta för mycket om produkterna redan nu eftersom jag vill prova på allt och sedan berätta för er, men jag är så happy över detta utskick och alla produkter så jag måste visa er.

Billion Dollar Brows

Som namnet tyder så är det brynen som ligger i fokus här. Passar mig perfekt! Är väldigt intresserad av den där stora mojängen som ni ser, The Brow Buddy kit! Här kommer jag gå loss ordentligt hoppas jag. Ska försöka ta bra före och efter bilder så ni får se om jag kan skapa några skillnader.

Billion Dollar Brows

Kardashian Beauty

Här har vi dom tre kända systrarna Kardashians makeup kollektion. Utan att ta ut något som helst i förskott så hoppas jag dessa produkter är bättre än vad jag tror. Men jag skall ha ett öppet sinne när jag testar allt som jag alltid har och se vad jag får för slutreaktion.

Kardashian Beauty

Här har jag fyra produkter till läpparna, ett par fransar, en palett med jordnära färger men lite glamour i och så en ombre blush. Ni ser även här att en dip brow från Billion Dollar Brows kom med på fotona. Den passade in här tyckte jag, så kan det bli ibland. Vilket gör att produkterna på ovan och under denna text kan utgöra en hel makeup, men skall bara bestämma för vilken färg läpparna skall ha. Jag är lite små sugen på läpprodukterna till vänster. Varför berättar jag närmare i nästa inlägg.

Kardashian Beauty

Lovar att inte ta allt för lång tid på mig nu innan jag återkommer med recensioner av alla produkter. Är det något av produkterna ni vill att jag ger mig på först? Men snabba er för jag kan inte hålla mig speciellt mycket längre, vill testa allt NU!!

PR & Policy 2016

You Might Also Like

2 Comments

  1. Alexandra

    Åh jag skulle jättegärna vilja bekanta mig med båda märkena. Vilket roligt utskick 🙂

    1. Annica

      Jag ser fram emot att börja testa alla produkter och se om dom kan göra lite underverk. 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.