Behöver fylla på förrådet

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Jag behöver fylla på med lite nytt här hemma, några av mina favoriter har tagit slut (IGEN). Ibland är det otroligt svårt att slita sig från favoriter även då man väldigt gärna vill prova nya produkter. Men det är alltid bra att ha några säkra kort som man alltid kan gå tillbaka till. Just nu har jag fyra produkter på min lista över säkra kort även då jag som sagt vill testa nytt lite då och då. Dock är dessa säkra kort på väg att ta slut. *gråter*

Löwengrip – Trust Me Deo Roll On* har varit min go2 under dom senaste månaderna (kanske året tom). Parfym är inget jag använt alls under pandemin då jag mer eller mindre låst in mig hemma men deo vill jag alltid ha för att känna mig fräsch. Denna torkar fort och håller armhålorna torra resten av dagen. Ingen överdriven doft som slår ut allt utan den är mild och ser till att finnas där i bakgrunden. Att förpackningen ser ut som en tub är ett plus då den inte tar så jäkla mycket plats i necessären. När jag inte är på resande fot (typ aldrig längre) så står deo i min minikyl på sminkbordet. Kanske låter läskigt med en kall deo under armarna, men jag lovar dig det är faktiskt skönt.

BeautyAct – Fixing Fiber Brow Mascara Medium Brown* är typ den ända sminkprodukt som gått varm här hemma under pandemin. Med ett par målade bryn är jag nöjd vilken dag som helst.

Ida Warg – Self Tanning Water Mist* gick varm innan min semester, nu är när jag behöver den som mest är den slut. Jag är en sådan person som tappar all färg så fort solen går i moln. Dom jag använder denna innan all färg är borta så kanske jag kan få känna glädje lite längre. Min hjärna är byggd för att vilja vara solkysst men min hud håller inte alltid med. Älskar att man får ett naturligt glow av denna, det är liksom inte så himla fejk. Låt mitt ansikte få vara solkysst året om…

Ida Warg – Silver schampoo, Conditioner och Hairmask. Tanken var att lägga av med silverprodukterna efter semestern och färga håret lila igen. Men jag trivs så bra med blont hår nu att jag kommer fortsätta med det och då behöver jag nya silver produkter igen. Silver schampoo och conditioner körde jag på under flera månader när jag tröttnade på att vara lila i huvudet men har faktiskt inte testat hårmasken i samma serie.

Dock skall jag vänta lite tror jag innan köper dessa från Ida Warg även om dom knappt kommer räcka veckan ut, men det finns ett gäng andra produkter från samma företag jag vill införskaffa samtidigt. Och just nu är inte plånboken så glad på mig. *skrattar* Är bla sugen på: Hydrating Body Lotion, Hydrating Hand Wash, Intense Nutrition Multibalm* och Intense Nutrition Dry Body Oil*.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.