Beautynews – Isadora Spring Makeup

Beautynews - Isadora Spring Makeup

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Kanske lite svårt att tänka på våren redan nu men med Isadora Spring Makeup så längtar jag lite extra till att fåglarna börjar kvittra, gräset tittar fram och framför allt solen stannar hos oss om dagarna.

För ett tag sedan fick jag hem ett väldigt trevlig paket med produkter från Isadoras senaste kollektion, Spring Atelier och Rock base. Inspirationen till denna kollektion är hämtad från en konstnärs ateljé i en storstad. Våren är här och ljuset har återvänt. Det är draping, skulptering och highlighting.

Beautynews - Isadora Spring Makeup

Isadora Spring Makeup har allt du kan tänkas behöva för att skapa den perfekta vårlooken. Mjuka toner möter skarpa linjer. Tänkte visa mina favoriter från denna kollektion för er idag och hoppas att ni får lite vårkänsla. Kanske svårt när vädergudarna inte riktigt vet vad dom vill ge oss för årstid än.

Precise Roll-on Eyeliner

Beautynews - Isadora Spring Makeup

Vi börjar med min största favorit i denna kollektion, Precise Roll-on Eyeliner*. En ny roll-on eyeliner som ni kanske redan förstått av namnet. Med ett litet hjul istället för penna eller pensel skall du snabbt och super enkelt kunna göra snygga och jämna linjer längst fransraden. Vill du ha en bredare linje är det bara att rulla den fram och tillbaka till önskad bred.

Den är vattenfast och torkar snabbt det kan jag intyga, den sitter verkligen som berget. Lättast får du bort den med oljebaserad remover.

Blush & Glow Draping Wheel

Beautynews - Isadora Spring Makeup

Den perfekta palett för draping. Blush & Glow Draping Wheel* innehåller fyra rouge (matta och pearl) och en highlighter för silkeslen glow. Bra pigmenterad och smälter lätt in i huden utan att smula runt. Du kan använda alla nyanserna separat eller så blandar du fram den nyans du gillar bäst. Highlightern är perfekt att blanda med om du tycker att det blir för mörkt.

Eye Shadow Quartet

Beautynews - Isadora Spring Makeup

Jag har alltid gillat Isadora´s quartet eyeshadows (145SEK) och denna är inget undantag. Med namnet Coffee & Cream låter den som gjord för mig. Den innehåller 4 nyanser. De är crèmigt silkeslena och är väldigt lätta att tona med varann. På med ögonprimer och dom sitter otroligt bra. Det kommer även en till palett med namnet Peach Avenue.

Perfect Contour Kajal & Inliner Kajal

Beautynews - Isadora Spring Makeup

Självklart måste vi ha något som markerat ögat även dom dagar vi inte vill använda oss av eyeliner. Perfect Contour Kajal (89SEK) i nyansen “Black Brown” hjälper dig att skapa en naturligare look utan att bli för hård. Jag gillar verkligen Isadora´s kajalpennor då dom är lagom mjuka utan att bli för kladdiga och du behöver inte trycka så jäkla hårt för att få något på ögat. En annan nyhet är Inliner Kajal i nyansen “Nude”. Den perfekta pennan att öppna upp dina ögon med utan att det blir allt för onaturligt. Jag har fortfarande så svårt för personer som kör vit kajal för att öppna upp ögat.

Sculpting Lipliner, Lip Desire Sculpting Lipstick & Liquid Lip Cream

Beautynews - Isadora Spring Makeup

Nu har vi kommit till läpparna och jag hade så himla svårt att hålla mig från att börja testa dessa produkter. Lip Desire Sculpting Lipstick (139SEK) och Sculpting Lipliner (139SEK) är två produkter jag använt mig en hel del av men nu har det kommit två nya färger. Den jag har i min hand är Bare Pink, men det har även kommit Peach Pop. Liquid Lip Cream (129SEK) är faktiskt ny för mig även då det finns en del på marknaden redan. Dom två nya färgerna som kommit till denna kollektion är Pink Blossom och Coral Kiss. Jag testar nu Pink Blossom. Jag har personligen lite problem med just krämiga och glansiga läppstift, ni vet sådana som inte torkar på läpparna så som alla matta har gjort nu det senaste året. Men jag måste faktiskt säga att jag är överraskad av denna. Den känns inte alls så där kladdig som jag trodde, jag gillar denna formula faktiskt.

Wonder Nail och Rock Base Rock Base Nail Hardener & Ridge Filler

Beautynews - Isadora Spring Makeup

Nu lämnar vi ansiktet och pratar naglar istället. Wonder Nail (79SEK) har kommit med tre nya färger till denna kollektion. Cream Supreme*, Spring Fling* och Rose Atelier*. Jag har fått hem Cream Supreme att testa. Jag vet att dessa Wonder Nail är hållbara då jag äger ett helt gäng med olika färger och vad jag vet så har Isadora inte ändrat något i deras formula. Gillar den breda penseln som gör att det är otroligt enkelt att applicera utan att måla så jäkla mycket utanför.

Till sist har vi den produkt jag väntat på så länge och blev otroligt glad när Isadora släppte den. Rock Base Rock Base Nail Hardener & Ridge Filler* är ett vårdande och fuktighetsgivande baslack som skall göra nageln starkare, hårdare och mer motståndskraftig. Det är precis det mina naglar behöver nu!

Den aktiva ingrediensen Neonyca har förstärkande, utjämnande och fuktighetsgivande egenskaper. Med en svagt rosa nyans som ljusar upp nageln kan du använda lacket som det är eller under ditt favoritlack. Jag kommer att testa detta på egen hand utan något lack över fram till Daisy Beauty galan i februari. För 2 till 3 gånger i veckan behöver du återapplicera lacket och självklart behöver naglarna någon vecka på sig för att få någon reaktion. Det är som med hudvård, inget långvarigt syns på första testet.

Men både jag och mina naglar ser verkligen fram emot att testa detta lack nu och självklart återkommer jag lite längre fram och berättar för er hur det gått.

Hoppas att ni orkade ta er igenom hela inlägget!


Detta inlägg innehåller pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.