Beautyevent @ Hotel Pigalle: Goodiebag del 2
Hälsa & Livsstil

Beautyevent @ Hotel Pigalle: Goodiebag del 2

Skönhet i mängder! Beautyevent @ Hotel Pigalle fortsätter med del 2 av goodiebags. Här har vi något för alla delar på kroppen minsann.

Som jag berättade tidigare i dag så fick vi grymma goodiebags på eventet nere i Göteborg. Del 1 av goodiebagsen innehöll inredning och gottis men nu går vi över till del 2 och skönhet. Det finns något för alla delar på kroppen och det kommer ta mig veckor att ta mig igenom och prova allt. Det skall bli så kul. Några produkter har jag använt sedan tidigare och några är för mig helt nya. Vi hoppar ner i påsarna på direkten!

Beautyevent @ Hotel Pigalle: Goodiebag

Till håret fick vi ett travel med Schampo, balsam och treatment* och Hairmist*, 100:- presentkort från Rapunzel*, Från Grazette fick vi det underbara Crush Wonder setet med schampoo och balsam. Från Braceband fick vi en 2 i 1 snodd, den går att använda som antingen armband och hårsnodd.

Beautyevent @ Hotel Pigalle: Goodiebag

Trind är ett märke jag faktiskt använder mig av väldigt mycket redan så jag blev otroligt glad när jag såg alla dessa produkter. Nagelfil är alltid bra att ha, har nog en placerad i var och vartannat rum här hemma.  Nail balsam, nail repair & cuticle cream, nagellack är dom andra produkterna som vi fick. Carmex Lipsyl gick direkt till sambon då han ofta frågar mig efter lipsyl som inte är smaksatta med massa frukter eller liknade. Makeupremover från Dermoshop ser jag fram emot att prova. Från Naturativ Sweden fick vi Cuddling Hand Balm+Glittering oil+Home Spa Body Butter. Från Weleda ett Lip balm. Kalamata Cosmetics kom med nya produkter, Snob Duck Tvål och Messinian Spa produkt. Och en rosa tandborste från JellyBelly.

Beautyevent @ Hotel Pigalle: Goodiebag

Lyxig sovmask+ cooler från Glamazon och The Solution anti-wrinkle collagen från Oslo Skinlab. Sovmasken är precis det jag behöver. Har haft otroligt svårt att hitta en mask som passar mig och inte släpper in något mörker. Fördelen med denna är att man även kan lägga in en kylmask som medföljer. Svalkande efter en lång dag framför datorn.

Beautyevent @ Hotel Pigalle: Goodiebag

Vi fick även Massageolja & trosa från Passion Of Sweden. Lite för små trosor för mig tyvärr.

Jag har några små saker kvar att visa er men det kommer i separata inlägg. Ni har även fått sett påsen med allt från Glam of Sweden och den underbara lovetagen från Jane Koenig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.