Beautyevent @ Hotel Pigalle: Goodiebag del 1
Hälsa & Livsstil

Beautyevent @ Hotel Pigalle: Goodiebag del 1

Beautyevent @ Hotel Pigalle: Goodiebag del 1

Vacker inredning och smaskiga puddar, ja det är en liten del av vad jag fick med mig från beautyeventet @ Hotel Pigalle.

Som jag berättat tidigare så kom jag ifrån Beautyeventet som LM Event och Storstadsmamman anordnade på Hotel Pigalle med flera stora och tunga goodiebags, och nu är det faktiskt dags att jag visar er innehållet. För att inte trötta ut er har jag delat in det i två delar och några saker kommer jag att blogga om separat. Mycket troligt kommer ni få se det mesta i separata inlägg i framtiden, men jag vill ändå visa er vilken fantastiska saker som tjejerna plockat ihop åt oss.

Beauty event Hotel Pigalle

Delar av detta är faktiskt från min vinst. Här hittar vi bokställ, ljushållare och ljusstakar från EdgeWood. Jag var så rädd om ljusstakarna på vägen hem. Dom var otroligt lätta och sköra så det var till att ta det väldigt försiktigt. Först trodde jag faktiskt att detta var vaser för enskilda blommor men insåg när jag kom hem att dom var för kronljus. Kommer bli väldigt vackra på matbordet nu till våren.

Beautyevent @ Hotel Pigalle: Goodiebag

Lite mer inredning: Ljushållare, i den har jag på bilden ställt ett Klinta massageljus från Gårdsbutiken Sött & Salt. Klädnypa, nyckelhängare och en glasbox. Även dessa är från EdgeWood. Massageljuset kommer få stå och lukta helt underbart av hallon och kvitten i badrummet när jag tar mina spakvällar.

Beautyevent @ Hotel Pigalle: Goodiebag

För dig som inte gillar det orginella i julgranen skulle detta julpynt från Urbania, Kähler passa bra. Lite annorlunda men ändå stilrent och lite roligt.

Beautyevent @ Hotel Pigalle: Goodiebag

Även lite ätbart fanns med bland påsarna. Proteinpudding från Barebells, Jelly Belly, Igoenergyshot, Rosa vatten flaska från Vinga of Sweden, Joe´s Tea Co och lite dryck.

Detta var del ett av allt jag fick med mig hem på tåget. Nu kanske ni kan börja få en aning om hur tungt och mycket jag hade att bära. Jag är glad över att jag åkte tåg då det är något lättare att bära med sig kassar och väskor. Dock är dom tydliga med att du får inte ta med dig mer än du orkar bära själv. Tycker jag lyckades rätt bra.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.