Beautycare Melissa

Ibland behöver ansiktet en lite djupare rengöring och då är det perfekt med ett smidigt hjälpmedel. BeautyCare Melissa hjälper mig att hålla mitt ansikte rent.

I somras när jag var ner till Ullared och besökte Gekås så kom en liten manick med mig hem. Beautycare Melissa, som är en kopia på Foreo skulle man kunna säga. Det har gått en tid, rätt många månader faktiskt och jag har lyckats utvärdera om detta köp var värt det.

Beautycare Melissa

Jag tror att jag betalade ca 150 SEK för den, vilket är ett riktigt kap om den fungerar. Du behöver inte tänka på att batteriet dör och det bara är att slänga den som det är med vissa andra. Denna kan du ladda via usb och fortsätta använda den tills du tröttnar, även i duschen.

Formen är lite annorlunda mot andra modeller och jag gillar verkligen den spetsiga delen. Spetsen gör att du lättare kommer åt tex runt näsan bättre. Du kan välja mellan tre steg för vibrationen. 

Ett tips! Den är hur skön som helst att använda som en liten massage av nacke eller tinningarna när du är spänd. Se bara till att inte ha den på högsta vibrationen när du masserar tinningarna.

Då jag köpte denna på Gekås kan jag inte lova att den finns kvar i sortimentet. Produkter har en tendens att snabbt ta slut där och oftast inte komma tillbaka in på lager.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.