Skönhet

Beauty I want to try..

Detta inlägg innehåller ett pressutskick och även annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Nytt år, ny säsong och kanske lite nya rutiner. Ja det är dags att börja kamma hyllorna efter lite nyheter helt enkelt.

Det känns som en evighet sedan jag verkligen tittade igenom vad som är nytt ute på marknaden. Vad har jag missat och vad vill jag verkligen prova? Att det kommer nyheter inom beautyvärlden hela tiden är ingen nyhet och ibland är det väldigt svårt att hänga med. Vilket nu verkar ha hänt för mig, men jag tänkte att jag skulle kamma igenom lite nyheter och se om det är något som är intressant för er också kanske.

Lumene Arktis ARCTIC HYDRA CARE är deras senaste produktserie för torr, uttorkad och känslig hy. Något jag verkligen behöver just nu känner jag. Lumene Arctic Hydra Care innehåller lugnande nordiska blåbär, havre- och rapsoljor i kombination med ett Betakomplex som låser in fukt. Av seriens produkter är det dessa tre som jag är mest nyfiken på: Rich day cream*, Rich eye cream* och Rich Oleo-serum*.

Synchroline ROSACURE Intensive spf 30* (455SEK/30ml)krämen som är rikt återfuktande och absorberas lätt med en svalkande känsla efteråt. Rosacure Synchrorose Intensive skyddar också vid bildskärmsarbete. Jag tror denna är som gjord för mig!

AROMA (49SEK/st) Rogivande Badbomb kommer i tre olika dofter får gärna hitta hem till mitt badrum i år.
LILA*: sandelträ och ylang ylang
ROSA*: magnolia och
GUL*: citrus och grönt äpple.
Dom finns hos Åhlens*.

Som ni kanske märker så älskar jag badprodukter, speciellt badbomber och olja. LUSH är paradiset för en sådan som mig. Dock har jag ibland lite svårt att gå in i deras butiker när risken för migrän kan komma. Men tipset är att gå så tidigt som möjligt på dagen då inte alla dofter hunnit sprida sig. För du vill verkligen inte missa deras butik!
Tadaima Okaeri sandelträ, tonka-absolut och söt vanilj
Calavera kryddig olibanum-, lime- och neroliolja
Kitsune siciliansk röd mandarin, jordig patchouli och tonande cederträ
Peachy (Alla hjärtans dag kollektion) grapefrukt och söt davana

Depend minilack fyller 25 år nu under 2019 och dom har då släppt en jubileumskollektion. Alltså hur snygga är inte dessa nyanser! Vill testa alla denna vår!! Dom finns i butik nu from vecka 2 och kostar 25SEK/st. Nu under detta år kommer korken på alla lack att prydas av lite annorlunda design. Så snyggt.

Färg har släppt nya härliga nyanser på deras läppstift och jag är himla sugen på Barcelona*, Prag* och Amsterdam*. Skulle självklart inte ha något emot resmålen heller.

Ni som följt mig på Instagram vet att jag älskar Isadora ACTIVE all day wear make-up 24 hrs och nu är jag himla sugen på att testa natural MATT oil free foundation* för att se om den kanske är lika bra på min hud.

Fenty Beauty Pro Filt´r Instant Retouch – Butter (375SEK) är en av några produkter jag vill testa från just Fenty Beauty. Hört så mycket gott om dessa att jag hoppas snart kunna testa den själv.

En annan foundation jag är lite små sugen på är Revlon PhotoReady Insta-Filter Foundation* (159SEK). Jag vill se hur pass bra den fungerar med en inbyggd makeupsvamp.

Två masker från Shangpree som jag är väldigt nyfiken på är Silver och Gold Premium Modeling Mask. Hur kul vore det inte att skapa sin egen gummimask som dessutom är i silver eller guld! Dessa har jag sett hos Bonnybonny.se som säljer koreansk hudvård och makeup.

Det var många år sedan jag använde några produkter från Löwengrip. Nu har dom tom ändrat design på deras produkter. Kan känna att dessa känns lite mer mognare och inte så anpassat för en tonåring. Är väldigt nyfiken på sea salt spray då jag e lite smått beroende av just en sådan produkt. Till ansiktet så vore det intressant att prova facial mist, facial scrub och facial mask. Sist jag använde en av hennes produkter så var det nog torrschampoo, och även den har bytt förpackning nu.


Nu är det inte så att allt är purfärskt utan ni kanske redan sett produkterna ute på marknaden ett tag. Men för mig är produkterna nya då jag inte testat dom men gärna skulle vilja. Är det så att ni testat något av dom så får ni väldigt gärna dela med er av era åsikter.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.