Beauty Hunt med NordicFeel
Skönhet & Mode

Beauty Hunt med NordicFeel

Befinner du dig i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Växjö på lördag? Fortsätt att läsa så skall du få höra på lite skoj! Vi har ett födelsedagsbarn som kommer fira ordentligt nu i några dagar och det till du inte missa!

NordicFeel fyller 10 år och det vill vi så klart fira med en rolig tävling! Därför arrangerar vi tillsammans med några av våra leverantörer, en Beauty Hunt i Stockholm, Göteborg, Malmö och Växjö. I dessa städer kommer det finnas 35 gömda paket fyllda med härliga skönhetsprodukter från NordicFeels sortiment till ett värde mellan 1000 och 5000 kr per vinst. Tävlingen går ut på att först hitta ett eller flera av paketen för att bli en av vinnarna! Var dessa paket finns gömda går att följa direkt på varje stads specifika sida.

När
Lördag den 9 april 2016.

Var
Offentliga platser i Stockholm, Göteborg, Malmö och Växjö.

Hur

Varje halvtimme från klockan 09.00 till 10.30 kommer vi ge ut ledtrådar till vilka områden paketen finns i. Klockan 10.30 avslöjar vi en kartnål direkt till gömmorna. Se till att gå in på din stads specifika sida klockan 09.00 på lördag och ta dig till området i fråga. Ta med mobilen och följ de nya uppdateringarna varje halvtimme. När du hittar paketet ska du hashtagga #beautyhunt samt #Nordicfeel10 på Instagram för att vi enkelt ska se vilka paket som hittats. Tänk på att du måste ha en öppen profil för att vi ska kunna se din bild.

Jag själv kommer sitta på tåg ner till Malmö och kommer troligen fram vid 10 tiden så jag kanske får turen att leta efter ett paket där. Men bara för att jag är på resande fot hela helgen så betyder inte det att bloggen kommer vara tyst. Jag kommer uppdatera er med massa roligheter som händer hos NordiFeel mellan den 10-12 april.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.