Skönhet & Mode

Beauty by Ellos del 2

Redan när jag satt och skrev på förra inlägget om Beauty by Ellos så gjorde jag en ny beställning på lite mera makeup. Nu har den beställningen kommit och jag tänkte visa er lite av den.

Eftersom Ellos kör kampanj nu på 3 för 2 så blev det automatiskt 3 lipgloss och 3 nagellack för min del. Beställde lite kläder samtidigt men det hör inte hit.

Ellos Beauty del 2

Jag vart besviken på mig själv att jag missade det matta toplacket vid första beställningen så det var ett givet kort denna gång. För att få lite färg på naglarna köpte jag Nude in Paris och Dusty Roses. En rätt otippad färg för att vara mig men jag kände för att prova något nytt som lite gammaldags rosa.

Ellos Beauty del 2

Så för att utöka “nude” kollektionen köpte jag Nude in Paris är väldigt lik London Nude. Nu kan jag måla mina naglar med NYC, Paris och London.

Hållbarheten tycker jag är väldigt bra på dessa lack. 5 dagar utan att det börja skaffa på topparna är för mig ett bra betyg om man jämför med andra märken som kostar 7 gånger mer än dessa. Jag hoppas att Ellos kommer fortsätta att släppa nya färger vart efter.

Ellos Beauty del 2

Till läpparna vart det tre rätt olika färger som förhoppningsvis skulle ge lite mer färg på läpparna än det jag köpte förra gången.  Colour me Red, Nude Coco och Nude Plum Pout som jag skrev att jag var sugen på fick självklart följa med i påsen hem.

Ellos Beauty del 2

Så nu har jag gått igenom nagellack och lipgloss, vad skall jag ge mig på nu? Ögonskuggor eller kajalpennorna kanske. Den som lever får se…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Silly Me 14 november 2015 at 12:07

  Intressant. jag är väldigt nyfiken på deras produkter. 🙂

  • Reply Annica 14 november 2015 at 15:10

   Ja jag gillar verkligen dessa produkter. Bra kvalitet för att vara så pass billiga. Nagellacket sitter faktiskt bättre än många andra dyrare. Helt klart värt att testas.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.