Bean Boozled
På Bordet

Bean Boozled Jelly Beans

Vuxen som älskar godis och spel? Då skall du absolut fortsätta läsa, med dagens produkt kan du få en upplevelse. Eller jag kanske borde säga, dina smaklökar kan få sig en riktigt upplevelse. Med Bean Boozled kan vad som helst hända med smaklökarna.

Som jag längtat efter att få skriva detta inlägg, ja eller att få testa denna produkt kanske jag borde säga. Hur ofta får man som vuxen både spela spel och äta godis bara så där? Jag drog ihop ett gäng över en middag och lite vin, vilket inte är ovanligt att det avrundas med ett sällskapsspel. Denna gång skulle det bli ett litet annorlunda sällskapsspel, vilket ingen av dom visste om. Här skall det testas smaklökar och se vem som egentligen är en mes. Bean Boozled sätter verkligen dina smaklökar på spel. Vågar du testa?

Bean Boozled

Jag kom i kontakt med snälla Liza på Jelly Belly under Busniess blogger event tidigare i år. Självklart skall jag inte sticka under stolen med att jag älskar godis, men det är inte just det att jelly beans är godis som jag älskar det nu. När jag både i Dublin älskade jag dessa små bönor då jag ofta kunde hitta smaker som liknade vårt lösgodis hemma och sedan har vi Harry Potter, alltså behöver jag säga något mer? Jag är 36 år och älskar Harry Potter!

Men nog om Harry Potter nu måste vi prata om detta lilla spel, för det är verkligen litet. Perfekt att ta med på förresten eller kanske när du skall ut och resa. Glöm dock inte att tejpa lite för risken är annars att du har jelly beans överallt. Spelet är otroligt enkelt och kräver absolut inga genier! Snurra och smaka enklare kan det inte bli. Men vad är då poängen kanske ni undrar.

Bean Boozled

Jo det skall jag berätta för er. Det är nämligen så att varje färg finns i två olika smaker. Inget konstigt där, tills du läser vad det är för smaker. Har du otur kanske du får smaka på spya, ruttet ägg eller hundmat. Inga vidare trevliga smaker kan jag lova!

Bean Boozled

Hoppas turen finns med dig för visa smakar faktiskt riktigt vidrigt! Jag har en hel del andra sorter av Jelly Beans att testa så jag kommer garanterat uppdatera er på mer smaskigheter i framtiden! Kanske små rosa bönor med Hello Kitty dyker upp snart.

Finns bla att köpa hos Teknikmagasinet och Webhallen för ca 129SEK, Webbhallen har kampanj just nu på detta spel för 69SEK.

PR & Policy 2016
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.