Beachmode 2016

Beachmode 2016

Då var sommaren över kan man säga, bara på en natt så sjönk temperaturen med 15 grader. Svårt att kanske prata beachmode 2016 men vi håller tummar och tår för att värmen snart hittar tillbaka.

Sommaren försvann kan man säga, iallafall i norra Stockholm. Men jag tänker inte gråta för det utan tar tillfälle att visa er massa snygga badkläder. Många tycker att sommaren och värmen är väldigt jobbig det förväntas att man skall bära badkläder på stranden eller vid poolen. Det kanske tom är så jobbigt för många att dom undviker att visa sig ute på sommaren. Nu kan jag inte trolla och säga att alla skall våga visa sig ute med badkläder men jag kan ge er tips på otroligt snygga plagg.

För visst kan jag hålla med att det är skit svårt att våga visa sig bland folk ibland och helst skulle man vilja dra en svart sopsäck över huvudet. Men det borde inte vara så! Alla skall känna sig bekväma i det man klär sig i oavsett om det är stor klänning eller liten bikini.

Strunta i dom där reglerna att ljust förstorar och är du rund om magen skall du inte ha bikini. Bär va tusan du vill och känner dig glad i. Tänk positivt istället, ljusa färger framhäver dina kvinnliga kurvor, draperingar hjälper dig att forma, volanger och trekantsbikini hjälper även dom att ta fram dina kvinnliga kurvor.  Så nu tar vi och visar lite snygga bad- och strandkläder.

H&M har faktiskt ryckt upp sig ordentligt till denna sommar. Kan inte minnas att jag hittat så många snygga bikinidelar förut på deras avdelning för oss lite kurviga. Helt ärligt så har dom faktiskt tagit sig i kragen när det gäller deras kläder också nu även då jag tycker att andra Europa länder har bättre utbud på H&M+.

Beachmode 2016

Högst upp till vänster har vi en snygg Tankini för dig som inte vill visa hela magen. Är du mer för trekants bikini så tycker jag dessa två i svart enfärgat och prickigt är riktigt snygga. Sedan har vi två snygga bikinimodeller i färggranna mönster. En som går åt det rosa nyanserna och sedan en blå vit. Gillar du inte två delat finns en snygg lite draperad baddräkt i svart, min favorit faktiskt. Vi avslutar med en grön och en svart enkel bikini som passar dom flesta kroppar tycker jag. Glöm inte att skydda huvudet med en hatt och kanske ett par solglasögon.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.