Skönhet & Mode

Beachkind

Innan jag börjar berätta för er om dagens produkt har jag något att erkänna. Jag HAR varit så dålig på det här med solskydd tidigare i mitt liv. Till mitt försvar har jag blivit mycket bättre. Man bli klokare med åldern sägs det. För använde jag nästan aldrig solskydd och under tonåren solade jag även solarium 2-3 ggr i veckan. Så min kropp har fått en hel del stryk genom åren. Men med det sagt går vi över till produkten som kan rädda många liv.

Beachkind SPD 50 fick åka med till Gran Canaria när jag var där under mars. Det tog faktiskt emot lite att använda SPD 50 (använder oftast max 30) men jag insåg rätt snabbt att utan denna hade semestern troligen blivit förstörd redan dag 1. Jag älskar att vara i solen eller ligga och plaska i vattnet hela dagen så solskydd är ett måste där likväl som här hemma i Sverige. Jag har som sagt erkänt att jag slarvat med solskydd genom åren men bättrar mig hela tiden. Så nu är det solskydd på hela tiden även om jag kanske inte använder spf 50 när jag är hemma på tomten och inte pressar i solen.

Vinnare i kategori “Bästa SPF” på Sthlm Beauty Week 2022

Valet att använda Beachkind bestämdes redan under Stockholm Beauty Week 2022 när jag stötte på Mona och Christan i deras monter. Mona och Christan startade Beachkind 2021 så dom är relativt nya på marknaden. Men det gör inte saken sämre, dom vet ju vad vi behöver helt enkelt i dagens samhälle. Får ju inte missa att berätta att dom gick även därifrån som vinnare i kategorien Bästa SPF på Sthlm Beauty Week 2022!

Beachkind finns med både spf 30 och 50, men även som Natural Lip Balm SPF 20. Deras Lip balm står på min att köpa lista. Jag skulle kunna göra detta inlägg hur långt som helst med att berätta om fördelarna med att använda just detta solskydd. Men troligen kommer du inte orka läsa allt jag har att skriva så vi gör så här och kortar ner det för jag tror ändå att produkten säljer sig själv.

Min åsikt om Beachkind som solskydd

Min åsikt om produkten: Älskar den! Alltså doften gör ju att man vill smörja in sig hela tiden. Doften av vanilj, freesia och apelsinblomma. Helt magisk!

Produkten är otroligt dryg så den räcker absolut under en två veckors semester i solen. Och något som bevisades under min semester var att den är verkligen vattenresistent med tanke på hur jag plaskade runt i poolen om dagarna. Den där kladdiga vita hinnan som du oftast får på just vita vattenresistenta solskydd får du inte av denna. Vi hade ett annat solskydd med oss med spf 50 och skulle vara vattenresistent, alltså det var som att smörja in sig med talkpasta och den vägrade gå in i huden. *hemskt*

Den ända nackdelen jag hittade med produkten var att jag inte fick miljoner fräknar i ansiktet redan dag 2 efter ha applicerat krämen. *skrattar* Men å andra sidan så brände jag mig inte heller så det kanske jämnar ut sig.

Jag är så glad att jag kom i kontakt med Beachkind som öppnade upp ögonen för mig när det kommer till ett riktigt bra och säkert solskydd! Kommer att lägga en beställning på både spf 30 och ett lipbalm idag. Vill du också göra det så hittar du en rabattkod lite längre ner.

Fördelar med att använda Beachkind som solskydd:

 • Naturlig solskyddskräm med icke-nano mineralfilter
 • Skydd mot UVA/UVB
 • 100% naturlig varav 12,5% ekologiska ingredienser
 • Passar hela familjen, milda beprövade ingredienser
 • Återfuktar och ger näring till huden utan att kännas kladdig på
 • ”Invisible Zinc” – lämnar inte en vit hinna på huden
 • Vattenresistent
 • Reef Safe: icke-nano, utan oxybenzon & mikroplaster – skadar ej korallrev/liv i havet
 • Ej testad på djur. Endast människor!
 • Utvecklad i Sverige och tillverkad på GMP och eko-certifierad anläggning inom EU
 • Finns i tre storlekar – 15ml, 50ml och 100ml
 • Förpackningen är tillverkad av återvunnen plast – återvinn när solkrämen är slut
 • Innehåller inte: silikoner, mineraloljor, nano-partiklar, mikro-plast, propylene glykol, PEG/PPG och fri från syntetiska ämnen som Oxybenzone/Benzophone-3, Octinoxate, Avobenzone och Octocrylene som är förbjudna i solskydd på t ex Hawaii och i marina reservat på flera plaster i världen.

Så rekommenderar jag detta solskydd till dig? Ja absolut, inga tvivel alls på det. Lägg hellre lite extra pengar på ett bra solskydd och vet vad du får för både dig och miljön än att gå på budget alternativen.

Rabattkoden “Daretobeyou” ger dig 15% rabatt när du handlar på Beachkind.se. Den kan användas en gång per kund och rabattkoden är giltig tills söndagen den 7e Maj 23:59. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.