Hälsa & Livsstil

#bbmeet på Skandic Klara med Konsumentverket

bbmeet_kv
Bild lånad från Better Bloggers

Skandic Klara, Better Blogger och Konsumentverket. En helt perfekt tisdag. Vi var en liten skara som träffades runt ett middagsbord på Skandic Klara igår för att lyssna på Linda från Better Bloggers, Axel och Otto från Konsumentverket. Som ett litet plus var även SVT på plats en stund, men det är ett annat projekt. Vi var några skönhets-, rese, mat och träningsbloggar. En bra blandning väldigt trevlig människor.

bbmeet-3

Kvällens tema var marknadsföringslagen för oss bloggare. Vad och hur vill Konsumentverket egentligen att vi skall marknadsföra våra inlägg? Väldigt intressant föredrag men även väldigt förvirrande. Det finns inga riktig klarhet i det hela kan man säga. Vissa stunder funderade man faktiskt på om man skulle fortsätta blogga, men den tanken glömde jag rätt fort. Så länge jag inte smyger med min “reklam” så har jag inget att oroa mig för helt enkelt. Ärlig med annonser, samarbeten och vad som är köpt så är det nemas problemas.

bbmeet-2

Igår publicerades även denna artikel: KO har ordet: Ny vägledning ska hjälpa bloggare göra rätt. Är du intresserad av att läsa vägledningen från konsumentverket hittar du den här.

bbmeet-1

Linda pratade lite om Better Bloggers framtid. Något nytt och spännande händer i slutet på veckan. Ett ämne Linda brinner för och det märks på henne. Så höll ögonen öppna!

bbmeet

Innan allt drog igång så hade vi möjlighet till en liten matbit. Mina nya stora favorit fanns på menyn så det var en självklarhet att jag skulle prova. Gratinerad getost på rödbetor. Larvig som man är så åt jag inte upp allt eftersom det filmades precis när vi skulle äta. Jag kommer därför göra mig ett nytt besök dit för att njuta av en ny tallrik och kanske ett glas vin till. Någon som vill joina?

Jag ser självklart fram emot flera bbmeet, alltid lika intressant att få lära sig nytt. Och speciellt när det rör sig om något man brinner för.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.