#bbcon16
Hälsa & Livet

#BBCON 2016 – Better Bloggers Conferens

Helgerna springer iväg och lika så gör maj. Helgen har spenderats med personer av samma intresse, #bbcon 2016 blev äntligen!

Ännu en helg har gått och snart är maj över. Men denna helg var ingen vanlig helg, utan den där helgen då äntligen blev BBCON av! Förra året såg jag så fram emot att få deltaga på detta event men av olyckliga skäl fick ställas in. I år blev det äntligen av och jag var laddad från tårna. Även då jag lyckades försova mig, glömma äta frukost och dricka morgonkaffet tog jag mig hel och något zombieaktigt till Hilton Slussen.

Morgonen började med registrering och till min förtjusning både kaffe och lättare frukost! Till morgonkaffet fick jag kontakt med en grym illustratör, Andrea. Nu när jag i efterhand spanat in hennes sida så blev jag så otroligt sugen på att ta fram ritplattan igen, inte för att jag är i närheten av att vara lika duktig som henne.

Dagen presenterade många bra talare från Be On, Bulls Content, Cool Company, Adobe och United Screens. Jag vart fullmatad av nya ideér och sjukt mycket energi och inspiration. Linda Hörnfeldt som är grundare till både Better Bloggers och helgens bbcon har gjort ett fantastiskt jobb och jag håller tummar och tår för att detta blir av även nästa år.

Söndagen tillbringades ute på verandan med att lyssna på poddavsnitt med Josefin och Vanja. Två otroligt glada tjejer som körde livepodd på scenen under lördagens bbcon. Rolig grej! Mycket mer om helgens äventyr på bbcon får jag inte ur mig faktiskt. Vet inte riktigt vart jag skall börja eller sluta. Troligen kommer jag skriva om det lite då och då när dom olika punkterna blir relevanta men nu känns det som min hjärna håller på att koka över. Helt ärligt kom jag där ifrån med fler frågetecken än jag hade innan, men positiva. Nu vill jag bara ruska om allt och börja om, starta på en ny kula och göra allt på ett helt annat sätt.

Så för att inte säga det för få gånger: Tusen tack Linda och alla andra inblandade för en amazing bbcon16!

Nästa helg har jag ingenting inbokat och det skall bli så skönt att ha en sådan helg, för det var länge sedan faktiskt. Sambon börjar undra om jag verkligen bor i hop med honom fortfarande.

Hoppas ni haft en underbar helg och att denna vecka blir kanon!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Andrea 31 maj 2016 at 11:53

  Nää va snällt, tack! Det var supertrevligt att träffas i lördags! 😀
  Och do it! Även om man kanske inte är helt nöjd med sina tekniska färdigheter(man kommer aldrig vara helt nöjd ju, haha) så är det ju självaste idéerna som räknas – så kör bara! 🙂

  Hoppas att du hade en bra resterande helg!

  • Reply Annica 31 maj 2016 at 16:46

   Men vad pinsamt! Såg nu att jag skrivit Amanda, vart fick jag det ifrån kan man undra.

   Hoppas du han med det andra eventet i lördags! Hehe ja jag ska kanske återuppta skapandet och se om jag har någon talang kvar i fingrarna. 🙂

 • Reply La Linda / Better Bloggers 31 maj 2016 at 17:42

  Tack snälla för att du kom och för ditt stöd det här senaste året, SÅ tacksam för det!! <3

  • Reply Annica 31 maj 2016 at 19:27

   Tack själv för att du ordnar något sådant! Så mycket inspiration och kunskap som du gett under året så är du värd allt stöd man kan ge!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.